20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сьогодні майже у всіх професійно-технічних навчальних закладах області активно працюють євроклуби. За півтора роки існування євроклубів у ПТНЗ області було доведено на практиці, що учням справді цікаво пізнавати подібність та відмінність систем цінностей, культур та традицій різних країн Європи. Євроклуб для молоді, що навчається у ПТНЗ області – це, перш за все, можливість продемонструвати свої здібності креативно та чудова мотивація до вивчення іноземних мов. Напередодні Дня Європи, який цього річ українці вшановували 22 травня, євроклуби підтримали добру традицію та провели пізнавальні та естетичні заходи з цієї нагоди. Найактивнішими стали євроклуби таких професійно-технічних навчальних закладів: ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», ДПТНЗ «Березнівське вище професійне училище», Вище професійне училище № 1 м. Рівне, Вище професійне училище № 25 смт. ... Читать дальше »

Переглядів: 1245 | Додав: admin | Дата: 08.06.2016

21 червня 2016 року в Будинку культури села Горбаків Гощанського району відбудеться 6-й обласний відкритий фестиваль вокально-хорового мистецтва "Поліський краю дорогий...", присвячений творчості композиторів Рівненщини та Волині. Організатором фестивалю є Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та товариство з обмеженою відповідальністю "Сільськогосподарське підприємство ім.Воловікова". 
До участі у фестивалі запрошуються вокально-хорові колективи та окремі виконавці навчальних закладів, закладів культури (незалежно від їх відомчого підпорядкування). Фестиваль ставить за мету патріотичне виховання засобами українського мистецтва, розширення культурно-мистецьких стосунків у міжрегіональному співтоваристві. Ласкаво просимо на фестиваль!
Переглядів: 544 | Додав: admin | Дата: 08.06.2016

25 травня 2016 року на базі Вищого професійного училища № 24 м.Корець відбувся обласний семінар-практикум керівників гуртків художньої самодіяльності професійно-технічних навчальних закладів за темою цікавою і актуальною для сьогодення “Методика формування цінностей громадянина і патріота засобами українського мистецтва”.
    Учасників семінару  привітали: Климюк Володимир Миколайович - директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та Дмитрієв Микола Іванович — директор Вищого професійного училища № 24 м.Корець. Вони побажали усім присутнім плідної співпраці, натхнення, невичерпної енергії та нових ідей. ... Читать дальше »
Переглядів: 497 | Додав: admin | Дата: 26.05.2016

Мелодія птахом злітає, 
Серця молоді окриля, 
І юність Поліського краю 
У дружньому танці кружля. 

    22 травня 2016 року в Будинку культури с.Горбаків Гощанського району з метою естетичного виховання дітей та молоді засобами хореографічного мистецтва, виявлення найбільш талановитих і перспективних хореографічних колективів проходив обласний фестиваль-конкурс хореографічних колективів «Веселі закаблуки» серед учнів навчальних закладів. Організатори фестивалю - управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та ТОВ "Сільськогосподарське підприємство ім.Воловікова ... Читать дальше »
Переглядів: 932 | Додав: admin | Дата: 23.05.2016

25 травня 2016 року об 11 годині на базі Вищого професійного училища № 24 м.Корець відбудеться обласний семінар-практикум керівників гуртків художньої самодіяльності професійно-технічних навчальних закладів за темою “Методика формування цінностей громадянина і патріота засобами українського мистецтва”.
Організатори заходу - Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та Вище професійне училище № 24 м.Корець.
Програмою семінару передбачено проведення мастер-класів, обмін досвідом роботи керівників гуртків художньої самодіяльності та презентація Народного хору ВПУ-24 м.Корець (художній керівник-методист Валерій Васильчук).
Для участі у семінарі-практикумі запрошується один представник від навчального закладу.
Контактна особа – Сидорчук Любов Миколаївна. Тел.: 63-71-32, 0979815196.
Переглядів: 415 | Додав: admin | Дата: 18.05.2016

Учасники євроклубу «Нація» та активна молодь ДНЗ «Рівненське вище професійне училищересторанного сервісу і торгівлі» взяли участь у проекті «Майстер-шеф по-польськи – або популяризація польського кулінарного спадку в Рівному» ініційованому громадською організацією «Українсько-Польський Союз ім. Томаша Падури». Проект тривав протягом 10 – 13 травня на базі ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі». Проект є особливий тим, що спрямований на інтеграцію між польською та українською культурами, шляхом обміну досвідом у приготуванні національних страв свого народу між учнями Рівненського  ВПУ ресторанного сервісу  і  торгівлі та студентами кулінарного училища міста Стшельце-Краєнське, Польща.
Програма українсько-польської співпраці була надзвичайно насиченою та цікавою. Учасники обох сторін мали змогу взяти участь у різноманітних інтеграційних та розважальних заходах, іграх та екскурсіях, що дозволили поглибити культурний обмін та виявити точки дотику у професійній діяльності, з можливістю використання встановлених зв’язків у майбутньому. 10 травня учні ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» тепло зустрічали польську делегацію та продовжили спілкування під час інтеграційного заняття «Знайомство»  та майстер-класу з приготування українських національних страв, який для гостей з Польщі провели: майстер в/н Надія Лемех, старший майстер ... Читать дальше »
Переглядів: 502 | Додав: admin | Дата: 17.05.2016

Згідно з  Указом Президента України «Про День Європи» від 19 квітня 2003 року № 339/2003 щорічно у третю суботу травня в Україні проводять заходи присвячені відзначенню Дня Європи.  День Європи дає нам можливість зблизитися та краще пізнати один одного, як добрим сусідам. Він також дозволить нам дізнатися про те, скільки всього вже було зроблено Європейським Союзом і державами, що входять до нього, в Україні, та яким чином розвиватимуться наші дружні відносини у майбутньому. 
Відзначення Дня Європи в Україні – це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. Тому Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області рекомендує директорам ПТНЗ та керівникам євроклубів у ПТНЗ підтримати добру традицію та провести пізнавальні та естетичні заходи задля вшанування Дня Європи протягом 16 – 20 травня 2016 року.
Пам’ятаймо, День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.
Переглядів: 399 | Додав: admin | Дата: 16.05.2016

Нещодавно, у рамках обласного конкурсу "Міс Профтехосвітяночка", що проводиться серед учениць професійно-технічних навчальних закладів, у окремих ПТНЗ відбулися училищні конкурси. Так як обласний конкурс цього року не проводився, учасницям та гостям цих дійств повезло - вони здійснили чудову мандрівку в дивовижний світ фантазії, вишуканості і гармонії.
Найталановитіші, найсміливіші, найяскравіші та найамбітніші дівчата боролися за корону переможниці. Майбутні оператори електронно-обчислювальних машин, кухарі-кондитери, кравці представляли свої професії. Учасниці постали перед залом з позитивним настроєм, яскравими посмішками, і, звичайно ж, з бажанням подарувати глядачам якомога більше позитивних емоцій. 
Дівчата співали, танцювали, читали вірші, демонстрували свої розумові здібності, таланти та вміння дефілювати в українських стилізованих костюмах та вечірніх сукнях. Закохані у свій рідний край і рідну мову - усі вони зі сцени довели, що є справжніми українками. ... Читать дальше »
Переглядів: 515 | Додав: admin | Дата: 10.05.2016

22 травня 2016 року в Будинку культури с.Горбаків Гощанського району відбудеться обласний фестиваль-конкурс хореографічних колективів "Веселі закаблуки" серед учнів навчальних закладів. Засновником та організатором фестивалю-конкурсу є управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та ТОВ "Сільськогосподарське підприємство ім.Воловікова". Проводиться він з метою розвитку і популяризації дитячої хореографії,підтримки талановитих хореографів, окремих виконавців та колективів, естетичного виховання учнівської молоді засобами хореографічного мистецтва.
У фестивалі беруть участь дитячі хореографічні колективи навчальних закладів області віком до 18 років - переможці районних, міських фестивалів-конкурсів. Фестиваль проводиться за такими номінаціями: народний танець, сучасний танець, бальний танець.
Переможці обласного фестивалю-конкурсу "Веселі закаблуки" рекомендуються до участі у Всеукраїнських конкурсах та фестивалях. 
Запрошуємо Вас до участі у фестивалі!
Переглядів: 451 | Додав: admin | Дата: 05.05.2016

4 травня 2016 року у Навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбудлося відкриття обласної виставки-конкурсу образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва „Знай і люби свій край”.
Виставка-конкурс проводиться з метою пропаганда та популяризація досягнень дитячих колективів та є своєрідним підсумком роботи гуртків у загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладах.
На конкурс представлено близько 500 робіт з 23 напрямів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.
Високим рівнем майстерності та естетичною досконалістю відзначаються роботи учнів Рівненського міського центру творчості учнівської молоді, вихованців Володимирецького районного будинку школярів та юнацтва, Соснівського центру еколого-натуралістичної ... Читать дальше »
Переглядів: 419 | Додав: мельник | Дата: 04.05.2016

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР