26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


14:21:29
Відбувся обласний семінар-практикум керівників гуртків художньої самодіяльності ПТНЗ
25 травня 2016 року на базі Вищого професійного училища № 24 м.Корець відбувся обласний семінар-практикум керівників гуртків художньої самодіяльності професійно-технічних навчальних закладів за темою цікавою і актуальною для сьогодення “Методика формування цінностей громадянина і патріота засобами українського мистецтва”.
    Учасників семінару  привітали: Климюк Володимир Миколайович - директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та Дмитрієв Микола Іванович — директор Вищого професійного училища № 24 м.Корець. Вони побажали усім присутнім плідної співпраці, натхнення, невичерпної енергії та нових ідей.
    На семінарі-практикумі обговорювались певні проблеми та перспективи подальшого розвитку гурткової роботи, участь колективів художньої самодіяльності ПТНЗ в обласних та всеукраїнських фестивалях-конкурсах, ведення відповідної документації.




    Керівники гуртків мали змогу ознайомитися з матеріально-технічною базою ВПУ-24 м. Корець, здобутками та досягненнями навчального закладу. Учасники семінару-практикуму обмінялись досвідом роботи, кожен мав змогу  висловити свою думку.



    Незабутня творча атмосфера панувала на презентації Народного хору  училища (художній керівник колективу — керівник гуртка-методист Васильчук Валерій Васильович).



    Закінчився  семінар-практикум “круглим столом”, де були підведені підсумки роботи та висловлені слова подяки організаторам за змістовну творчу програму, його практичну складову, можливість отримати новий досвід для використання у своїй подальшій роботі.




Переглядів: 499 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР