20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


 Відповідно до цілей та завдань окреслених на інструктивно-методичній нараді з керівниками євроклубів від 17 листопада 2016 року, Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області інформує про такі конкурси подані на сайті Ресурсного центру ГУРТ: Конкурс коміксів на тему гендерної рівності від ООН Жінки та делегації ЄС в Україні та конкурс есе для молоді «Україна в асоціації з ЄС: права та обов’язки» від Молодіжної Ініціативи Міст.. 

 ООН Жінки та делегація ЄС в Україні оголошують конкурс коміксів для молоді на тему ґендерної рівності. Конкурс проводиться в рамках спільного проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та примирення у громадах України, постраждалих від конфлікту», проект фінансується Європейським ... Читать дальше »

Переглядів: 478 | Додав: admin | Дата: 06.01.2017

 
Переглядів: 371 | Додав: admin | Дата: 06.01.2017

Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області оголошує конкурс проектів «Євроклуб року» серед євроклубів ПТНЗ області. Конкурс проводиться з метою патріотичного виховання молоді професійно-технічних навчальних закладів, здійснення профорієнтаційної діяльності та задля підвищення інтелектуального потенціалу України.
Гасло конкурсу: «Досконалості немає меж».
Конкурс триватиме впродовж грудня – квітня 2016 – 2017 рр. відповідно. Для участі в конкурсі необхідно подати заявку встановленого зразка до 30 грудня 2016 року на електронну адресу НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області: estet-centr@ukr.net
 
Положення про проведення конкурсу проектів «Євроклуб року» серед євроклубів ПТНЗ області можна переглянути тут
 
Переглядів: 415 | Додав: admin | Дата: 26.12.2016

20 грудня 2016 року в актовій залі Технічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування проводився обласний етно-фестиваль "Вифлеємська зірка" серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів. 
Учасників фестивалю привітали: начальник управління освіти і науки обласної державної адміністрації Таргонський Григорій Миколайович,  директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Климюк Володимир Миколайович, директор Технічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування  Яцков Микола Васильович.
У фестивалі взяли участь 16 фольклорних колективів із професійно-технічних навчальних закладів, 17 із загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. Учасники презентували різдвяні обрядові дійства: «вертепи», колядки, щедрівки, віншування тощо. ... Читать дальше »
Переглядів: 547 | Додав: admin | Дата: 26.12.2016

«Україна без  корупції» - під такою назвою з 14 листопада по 02 грудня 2016 року проходив обласний конкурс дитячого малюнка, організований управлінням освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації та навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.
Конкурс продемонстрував високу активність учнів навчальних закладів області, належний естетичний та художній рівень творчих робіт, спрямованих на підвищення правової освіти і формування негативного ставлення до проявів корупції серед учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.
09 грудня у Міжнародний день боротьби з корупцією у Обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбулося підведення підсумків конкурсу малюнків на антикорупційну тематику. ... Читать дальше »
Переглядів: 1416 | Додав: admin | Дата: 13.12.2016

Історію свого народу можна пізнати, вивчаючи його звичаї та обряди. Християни всього світу щороку з нетерпінням очікують найвеличніше свято - Різдво Христове. У кожному куточку земної кулі, де схиляються перед іменем Христа, святкують цей воістину великий день. Його з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. Цей день вносить в життя кожної людини новий промінь світла, любові і надії: духовна радість обіймає кожного, і ми з радістю співаємо колядки та щедрівки.
    Отож, любі друзі, запрошуємо Вас на етно-фестиваль «Вифлеємська зірка», який відбудеться 20 грудня 2016 року в актовій залі Технічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування (м.Рівне вул.Орлова, 35). ... Читать дальше »
Переглядів: 448 | Додав: admin | Дата: 06.12.2016

24 листопада 2016 року у навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області  відкрилася обласна виставка-конкурс з  тканепластики “Оксамитовий рай”.
Захід проводиться з метою художньо-естетичного виховання дітей та молоді засобами декоративно-ужиткового мистецтва, сприяння реалізації їх творчих задумів, пропаганди та популяризації досягнень дитячих   колективів.
У конкурсі взяли участь учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів усіх районів області, міст Рівне, Дубно, Кузнецовськ та Острог.
Експозиція виставки налічує близько 200 робіт у  номінаціях: об'ємна тканепластика, народна лялька, вишивка стрічками, м'яка іграшка, аплікація з тканини, штучні квіти, печворк. ... Читать дальше »
Переглядів: 633 | Додав: admin | Дата: 28.11.2016

23 листопада 2016 року на базі Рівненського професійного ліцею навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводився семінар бібліотечних працівників професійно-технічних навчальних закладів області за темою «Бібліотекар-фахівець: креативність, компетентність, інноваційність. Практична медіаграмотність бібліотекаря».
З вітальним словом до учасників секції звернувся директор Рівненського професійного ліцею Володимир Йосипович Пачебула та заступник директора з навчально-виховної роботи Юрій Петрович Родзін.
Голова обласної методичної секції бібліотекарів ПТНЗ Катерина Андронівна Сіверс у своєму виступі підняла питання формування позитивного іміджу та престижу професії бібліотекаря, ... Читать дальше »
Переглядів: 493 | Додав: admin | Дата: 24.11.2016

17 листопада 2016 року у конференц-залі Вищого професійного училища № 1 м. Рівне відбулася інструктивно-методична нарада з керівниками євроклубів професійно-технічних навчальних закладів за темою «Проектна діяльність євроклубів у 2016 – 2017 навчальному році». У нараді взяли участь керівники всіх євроклубів, що діють у професійно-технічних навчальних закладах області.
    На початку заходу заступник директора з навчально-виховної роботи ВПУ № 1 м. Рівне В’ячеслав Володимирович Вороневич привітав учасників та побажав наснаги та успіхів у роботі. Методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Марія Петрівна Наконечна проінформувала присутніх про можливості розвитку активної та цілеспрямованої молоді шляхом участі у проектах, конкурсах, молодіжних обмінах та дискусійних клубах від Преставництва Європейського Союзу в Україні та інших організацій. ... Читать дальше »
Переглядів: 357 | Додав: admin | Дата: 21.11.2016

З 25 жовтня по 04 листопада 2016 року навчально-методичним центром естетичного виховання учнів профтехосвіти  проводився обласний заочний конкурс юних фотоаматорів “Моя Україно!” серед учнів професійно-технічних навчальних закладів.
 Цьогоріч у конкурсі взяли участь юні фотоаматори із 16 училищ області.  На розгляд журі було представлено 112 робіт у номінаціях: натюрморт, пейзаж, студійний і репортажний портрет, жанрове, позажанрове та експериментальне фото.
Перші місця у відповідних номінаціях посіли Ладюк Василь, учень Радивилівського професійного ліцею, Попович Соломія, учениця Клеванського професійного ліцею, Омельчук Лілія, учениця Квасилівського професійного ліцею, Нечипорик Максим, учень Рівненського професійного ліцею, Присяжнюк Софія, учениця державного навчального закладу «Дубенське вище художнє професійно-технічне училище», Гладищук Руслана, учениця державного професійно-технічного навчального закладу «Острозьке вище професійне училище», Пашко Тетяна, учениця Вищого професійного училища № 29 смт Володимирець. ... Читать дальше »
Переглядів: 391 | Додав: admin | Дата: 15.11.2016

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР