20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


13:09:32
Христос народжується - славимо його
Історію свого народу можна пізнати, вивчаючи його звичаї та обряди. Християни всього світу щороку з нетерпінням очікують найвеличніше свято - Різдво Христове. У кожному куточку земної кулі, де схиляються перед іменем Христа, святкують цей воістину великий день. Його з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. Цей день вносить в життя кожної людини новий промінь світла, любові і надії: духовна радість обіймає кожного, і ми з радістю співаємо колядки та щедрівки.
    Отож, любі друзі, запрошуємо Вас на етно-фестиваль «Вифлеємська зірка», який відбудеться 20 грудня 2016 року в актовій залі Технічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування (м.Рівне вул.Орлова, 35).
     Організатором фестивалю є управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області. 
    До участі у фестивалі запрошуються фольклорні колективи, вокальні ансамблі та окремі виконавці загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів - переможці І-го етапу (районних, міських фестивалів).    
     Реєстрація учасників розпочинається о 9 годині. Урочисте відкриття фестивалю - о 10 годині

 Контактна особа – методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Сидорчук Любов Миколаївна, 63-71-32, 0979815196
Переглядів: 448 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР