20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


15:17:24
Відбувся семінар бібліотечних працівників ПТНЗ області
23 листопада 2016 року на базі Рівненського професійного ліцею навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводився семінар бібліотечних працівників професійно-технічних навчальних закладів області за темою «Бібліотекар-фахівець: креативність, компетентність, інноваційність. Практична медіаграмотність бібліотекаря».
З вітальним словом до учасників секції звернувся директор Рівненського професійного ліцею Володимир Йосипович Пачебула та заступник директора з навчально-виховної роботи Юрій Петрович Родзін.
Голова обласної методичної секції бібліотекарів ПТНЗ Катерина Андронівна Сіверс у своєму виступі підняла питання формування позитивного іміджу та престижу професії бібліотекаря, підвищення статусу бібліотек професійно-технічних навчальних закладів за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій.
Бібліотекар Рівненського професійного ліцею Світлана Дмитрівна Семенюк розповіла про використання у роботі бібліотеки програмного засобу ІРБІС, а інженер-електронник ліцею Юрій Михайлович Гуцман – про налаштування локальної мережі у закладі та покращання за її допомогою доступу до інформації.
В роботі заходу також взяли участь: завідувач відділом організаційно-методичної роботи та зв’язків з громадськістю обласної бібліотеки для молоді Сергій Володимирович Кравченко (з презентацією «Бібліотека як «третє» місце, або нові реалії бібліотечного простору») та завідувач відділом інформаційних технологій та електронних ресурсів обласної бібліотеки для молоді Володимир Ярославович Мельник (з презентацією «Технології WEB 2.0 на допомогу бібліотекарям»).
Під час проведення круглого столу бібліотекарі активно обговорювали запропоновані колегами ідеї щодо організації своєї роботи, ділилися навичками роботи з впровадження інформаційно-комунікаційних технологій.
 














Переглядів: 493 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР