29.03.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


14:24:26
Конкурси для євроклубів від Ресурсного центру ГУРТ

 Відповідно до цілей та завдань окреслених на інструктивно-методичній нараді з керівниками євроклубів від 17 листопада 2016 року, Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області інформує про такі конкурси подані на сайті Ресурсного центру ГУРТ: Конкурс коміксів на тему гендерної рівності від ООН Жінки та делегації ЄС в Україні та конкурс есе для молоді «Україна в асоціації з ЄС: права та обов’язки» від Молодіжної Ініціативи Міст.. 

 ООН Жінки та делегація ЄС в Україні оголошують конкурс коміксів для молоді на тему ґендерної рівності. Конкурс проводиться в рамках спільного проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та примирення у громадах України, постраждалих від конфлікту», проект фінансується Європейським Союзом.

.Зобразіть власне розуміння рівних прав та можливостей для чоловіків та жінок, хлопчиків та дівчат у простому коміксі.
Дедлайн – 18:00 1 лютого 2017 р. Поділіться образами, які спадають вам на думку, коли ви думаєте про рівні можливості, поширені ґендерні стереотипи та нерівності. Уявіть ситуації, які ілюструють проблеми, спричинені ґендерною дискримінацією та як рівні можливості для кожного могли б змінити життя чоловіків та жінок в Україні.

 До участі запрошуються роботи від громадян України віком від 18 до 30 років.
    - Комікс має бути без тексту;
    - Комікс може мати складатись з одного або кількох зображень (не більше шести), але вся робота має поміститися на             одній сторінці формату А4 (210мм х 297мм);
    - Розширення коміксу повинне бути 150 точок на дюйм або вище;
    - Розмір зображень має не перевищувати 5Мб у форматах JPG, JPEG, PNG чи PDF.

 Зауважте, що робота має супроводжуватись короткою біографією автора (до 150 слів). Роботи приймаються на електронну або поштову адресу з поміткою Зобрази Ґендерну Рівність: вул. Еспланадна 20, офіс 213, ООН Жінки, Київ, еmail:  unwomen.ukraine@unwomen.org
 
Призи: перший приз –  10000 грн.; два другі призи: по 5000 грн. кожному; три треті призи по 2000 грн. кожному. Шість фіналістів будуть запрошені до Києва на церемонію нагородження. Вибрані комікси будуть розглянуті для виставки та для майбутньої публікації. Переможців визначить журі, що складатиметься з художників та експертів з ґендерної рівності.

 «Молодіжна Ініціатива Міст» оголошує конкурс креативних есе для молодих українців (віком від 18 до 26 років) на тему «Україна в асоціації з ЄС: права та обов‘язки». Дедлайн - 1 лютого 2017 р. Вимоги до конкурсної роботи: обсяг есе має складати 3-4 сторінки формату А4 (Times New Roman, 12). Також до есе треба додати коротку інформацію про себе, мотиваційний лист (1 сторінка), поштову адресу, контактний телефон та електронну адресу. Ваші есе надсилайте за адресою: assoziation.kooperation.essay@gmail.com У заголовку електронного листа укажіть мову есе. Кращі 15 авторів поїдуть на міжнародну конференцію до Німеччини, а також, їх роботи будуть надруковані у збірці. 
 Більше інформації на сторінці ГО «Молодіжна Ініціатива Міст» - https://vk.com/yicofficial
 Питання надсилайте за адресою - domoomig@gmail.com 

 

Переглядів: 473 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР