26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Відповідно до цілей визначених на інструктивно-методичних нарадах з керівниками євроклубів у 2016 році та з метою патріотичного виховання молоді професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області інформуємо про шляхи співпраці євроклубів ПТНЗ області з Представництвом ЄС.
Цьогоріч Представництво ЄС в Україні пропонує безліч можливостей для активної та креативної молоді євроклубів, а саме: участь у євровікторині, у конкурсі відео, у конкурсі проектів євроклубів, та у днях кар’єри. Щорічна онлайн вікторина на знання Європи пропонує 5 раундів цікавих питань та визначних фактів та цінні призи для 200 найактивніших та найкмітливіших учасників. Євровікторина триває до 23 травня 2017 року. ... Читать дальше »
Переглядів: 394 | Додав: admin | Дата: 27.03.2017

Для активної, цілеспрямованої молоді, яка постійно шукає шляхи подальшого самовдосконалення та реалізації своїх вмінь та здібностей Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області здійснив моніторинг найкращих пропозицій від Ресурсного Центру ГУРТ. Цього разу НМЦЕВУ ПТНЗ звертає увагу на такі конкурси та гранти:
... Читать дальше »
Переглядів: 600 | Додав: admin | Дата: 21.03.2017

10 березня 2017 року у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулись урочистості, присвячені вшануванню переможців ІІІ етапу XVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої» та їх вчителів, який цьогоріч присвячувався 100-річчю утворення Української Центральної Ради та проголошення Української Народної Республіки.
У церемонії  нагородження взяли участь заступник начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Світлана Хомяк, голова правління обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім.Т.Шевченка Іван Вєтров; доцент, завідувач кафедри історії Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука Андрій Жив’юк; поетеса, письменниця, літературознавець Анна Лимич; члени правління обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім.Т.Шевченка Наталія Савчук та Тетяна Сергіюк.  ... Читать дальше »
Переглядів: 507 | Додав: admin | Дата: 10.03.2017

23 лютого у Вищому професійному училищі № 22 м. Сарни відбувся звітний концерт колективів художньої самодіяльності за темою «Нема без кореня рослини, а нас, людей, без Батьківщини». Організація роботи колективів художньої самодіяльності, розвиток творчих обдарувань учнів є одним із пріоритетних питань роботи училища. Приємно вразила різножанровість та масовість колективів, відповідність сценічного одягу обраному репертуару. Кожен самодіяльний колектив намагався представити свою майстерність якнайповніше, продемонструвати вміння, самобутній талант, любов до народної творчості. В концерті були представлені такі жанри: вокально-хоровий, хореографічний, фольклорний та художнього слова. Підібрані художні номери гармонійно впліталися в сюжет концерту, дарували гарний настрій та щирі посмішки. Усіх присутніх заворожив виступ хорового колективу під керівництвом Олени Панасюк. Подарували приємні миті естрадні пісні у виконанні учасників  гурту естрадної пісні (керівник Василь Сергійчук). Глибоке емоційне враження ... Читать дальше »
Переглядів: 436 | Додав: admin | Дата: 28.02.2017

18 лютого в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулися загальноучилищні батьківські збори.
    За традицією після завершення зборів відбувся звітний концерт колективів художньої самодіяльності, учасники якого представили різні жанри. Звітний концерт - визначна подія у житті кожного колективу, зокрема кожного учасника в цілому. Адже творчий сезон наближається до завершення і кожен учасник прагне показати вміння, навички, рівень професіоналізму, які він здобув в улюбленому колективі. Подарували приємні миті естрадні пісні у виконанні учасників Зразкового гурту естрадної пісні «Мереживо» під керівництвом Василя Коломиса. Не менш захоплюючими були і концертні номери Народного духового оркестру під керівництвом Василя Денисюка та Народного оркестру народних інструментів на чолі з Олександром Ткачиком. Вразив своєю оригінальністю та порадував присутніх феєричним шоу колектив барабанщиць «Ритми планети» ... Читать дальше »
Переглядів: 468 | Додав: admin | Дата: 23.02.2017

Упродовж січня 2017 року в області проводився ІІІ етап ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвячений 100-річчю утворення Української Центральної Ради та проголошення Української Народної Республіки, що проходить під гаслом «Об'єднаймося ж, брати мої»
Цьогоріч темою конкурсу стали слова Івана Світличного «Вітчизна – це не хтось і десь, Я – теж Вітчизна».
Рік у рік конкурс активізує творчу думку нашого юнацтва, переконуючи нас у невичерпності творчих можливостей учнівської молоді. Нові думки, нові образи, безліч творчих ідей – усе це засвідчує духовне багатство наших учасників. Їхні твори – це щиросердечні карби літопису наших днів, засвідчені очима і душами молодого покоління, це проголошення власної позиції юнаків і дівчат як громадян України і палких її патріотів. ... Читать дальше »
Переглядів: 464 | Додав: admin | Дата: 22.02.2017

26 січня 2016 року на базі навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводилась інструктивно-методична нарада з керівниками гуртків-методистами професійно-технічних навчальних закладів області за темою «Навчально-методичне забезпечення гуртків та творчих об'єднань художньо-естетичного напряму професійно-технічних навчальних закладів». ... Читать дальше »
Переглядів: 472 | Додав: admin | Дата: 27.01.2017

У рамках реалізації завдань Президента України щодо забезпечення національної єдності та громадянської злагоди та з нагоди відзначення Дня Соборності та Свободи України управлінням освіти і науки  Рівненської обласної державної адміністрації спільно з Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області з 17 по 19 січня 2017 року був проведений обласний конкурс дитячого малюнка з теми: «Моя Україна - ти в світі єдина»
На конкурс було представлено 108 малюнків із загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Рокитнівського, Березнівського, Остозького, Дубенського, Володимирецького, Костопільського, Рівненського районів та обласного центру. ... Читать дальше »
Переглядів: 441 | Додав: admin | Дата: 25.01.2017

Вокальний ансамбль «Різдвяний дзвін» Вовковиївської загальноосвітньої школи  І - ІІІ ступенів Демидівського району представляв нашу область на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули», який проходив  на сцені Центру творчості дітей та юнацтва Галичини міста Львова. Це було велике мистецьке дійство, в якому звучали стародавні колядки та сучасні пісні, дзвеніли дзвіночки вертепів, бринів іскристий український гумор. До «Різдвяних канікул» також завітали  юні артисти з польського міста Намислув. Завдяки їх виступам наші діти змогли почути, як звучать польські колядки, а учасники з Польщі  ознайомилися з традиціями українського Різдва. 
Колектив з Рівненщини представляв на конкурсі вертепне дійство і в результаті став лауреатом І премії
Керівником дитячого колективу є Ярослав Пограничний. За короткий час його вихованці вибороли три перемоги на обласних конкурсах, двічі отримували перші місця на конкурсах колядок. А цьогоріч стали переможцями Всеукраїнського масштабу. ... Читать дальше »
Переглядів: 480 | Додав: admin | Дата: 19.01.2017

З метою виявлення талановитих дітей засобами театрального мистецтва Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області оголошує обласний заочний огляд-конкурс драматичних та лялькових колективів “Талановита Україна” серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів. Переможців конкурсу визначатимуть за такими номінаціями: “Найкращий ляльковий театр” та “Найкращий драматичний колектив”. До репертуару можуть входити твори українських та світових драматургів, казкарів та власні твори. Відповідно до чітко встановленої форми всі конкурсні програми будуть оцінюватися за такими критеріями: художня постановка вистави; майстерність виконання (артистичність, емоційність, виразність); культура мовлення (виразність, дикція); відповідність костюма ляльковому чи драматичному герою; відповідність музичного оформлення та технічних засобів у постановці вистави. ... Читать дальше »
Переглядів: 491 | Додав: admin | Дата: 18.01.2017

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР