24.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


15:12:53
​Обласний заочний огляд-конкурс драматичних та лялькових колективів «Талановита Україна»
З метою виявлення талановитих дітей засобами театрального мистецтва Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області оголошує обласний заочний огляд-конкурс драматичних та лялькових колективів “Талановита Україна” серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів. Переможців конкурсу визначатимуть за такими номінаціями: “Найкращий ляльковий театр” та “Найкращий драматичний колектив”. До репертуару можуть входити твори українських та світових драматургів, казкарів та власні твори. Відповідно до чітко встановленої форми всі конкурсні програми будуть оцінюватися за такими критеріями: художня постановка вистави; майстерність виконання (артистичність, емоційність, виразність); культура мовлення (виразність, дикція); відповідність костюма ляльковому чи драматичному герою; відповідність музичного оформлення та технічних засобів у постановці вистави.
Заочна форма конкурсу зумовлює необхідність електронного запису конкурсних програм. Таким чином конкурсна програма записана на цифровий носій (CD або DVD диск) у форматі MP4, Avi, чи в іншому повинна бути надіслана на адресу Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів до 17 лютого 2017 року.
Для участі в огляді-конкурсі необхідно подати заявку встановленої форми до 31 січня 2017 року на електронну адресу НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області estet-centr@ukr.net . До розгляду членів журі можна подати по дві конкурсні роботи (1 – вистава драматичного колективу, 1 – вистава лялькового колективу) від району, міста, та по одній від ПТНЗ. Положення конкурсу можна переглянути тут.
Переглядів: 491 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР