26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


 20 травня 2017 року на Чернечій горі в Шевченківському національному заповіднику (м. Канів) відбулося урочисте нагородження переможців VIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та XVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!».
Гостинна Черкащина вкотре об’єднала у Каневі талановиту учнівську та студентську молодь з усіх куточків України. 
Від Рівненщини в урочистій церемонії взяли участь переможці VIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка Басич Валерія, учениця Опорного загальноосвітнього навчального закладу «Рокитнівська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 3» – вчитель Любиш Марія Василівна; Голуб Ірина, учениця Мізоцького навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І–ІІ ступенів – ліцей» Здолбунівського району – вчитель Поліщук Наталія Василівна. Та переможці ... Читать дальше »
Переглядів: 533 | Додав: admin | Дата: 23.05.2017

З метою розвитку і популяризації української естрадної пісні, виявлення і підтримки творчо обдарованих дітей та молоді управління освіти і науки облдержадміністрації та навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області провели обласний огляд-конкурс української естрадної пісні “ЮНА ЗІРКА” серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів. 

Конкурс проходив у два дні: 27 квітня у ДПТНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну», а 28 квітня в районному будинку культури смт Демидівка.

Це один із найпопулярніших, найулюбленіших конкурсів серед учнівської молоді. Його переможці були лауреатами багатьох всеукраїнських і міжнародних фестивалів та конкурсів. ... Читать дальше »
Переглядів: 633 | Додав: admin | Дата: 06.05.2017

У Міністерстві освіти і науки підвели підсумки ІV (завершального) етапу ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої» і цього річ присвячувався 100-річчю утворення Української Центральної Ради та проголошення Української Народної Республіки.
«Вітчизна - це не хтось і десь, я - теж Вітчизна» - ці слова Івана Світличного стали темою цьогорічного конкурсу в номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».
На конкурс подавалися різноманітні за жанрами літературні твори та дослідження з історії України та її державотворення. Конкурсні роботи приймалися лише авторські та унікальні. Кожна праця повинна була виявити здатність учня самостійно осмислити проблему з обраної теми, творчо та критично її дослідити, систематизувати й проаналізувати джерела, сформулювати висновки. ... Читать дальше »
Переглядів: 490 | Додав: admin | Дата: 26.04.2017

    21-23 квітня 2017 року у місті Львові за ініціативи ВГО «Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга» при підтримці Міністерства освіти і науки України відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Зірковий Грамофон Талантів 2017».
    На фестивалі свій творчий потенціал демонстрували діти із одинадцяти  областей України (загалом 300 конкурсантів у різних номінаціях). Представниками Рівненської області були учасники Зразкового колективу  циркової студії «Каскад» Костопільського будинку школярів та юнацтва Костопільської районної ради у складі 37 вихованців (керівник Грицюк Л. Г.). 
    Завдяки високому рівню виконання акробатичних композицій, сценічній майстерності, оригінальним костюмам вихованці циркової студії здобули  Гаран-прі фестивалю конкурсу за виконання художнього номеру «Шлях до світла». 
  Феєрверком нагород відзначився виступ учасників студії на Львівський сцені. Так, у номінації «Циркове мистецтво» І місце вибороли Токар Анастасія та квартет у складі Кочакової Ілони, Токар Анастасії, Веденєєвої Соломії, Вовчук Анастасії. Мельник Христина, Драпчинська Вікторія, Петрина Олександра, Надійко Дарина та дует у складі Веденєєвої Соломії та Полюхович Олександри здобули ІІ місце.
  Всі  учасники конкурсу отримали нагороди від організаторів та спонсорів фестивалю. Приємним подарунком слали сертифікати на участь у наступних Міжнародних фестивалях-конкурсах, що проводитимуться за ініціативи ВГО «Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга»,  зі знижкою від 30 до 100%.
Вітаємо переможців та бажаємо підкорення нових вершин! ... Читать дальше »
Переглядів: 554 | Додав: admin | Дата: 25.04.2017

27 – 28 квітня 2017 року відбудеться обласний огляд-конкурс української естрадної пісні “Юна зірка” серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів. Організаторами фестивалю є управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації та навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.
Фестиваль проводиться з метою розвитку жанру української естрадної пісні, виявлення і підтримки кращих дитячих колективів та окремих виконавців.
Місце проведення обласного огляду-конкурсу “Юна зірка”:
27 квітня - ДПТНЗ “Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну” (м. Рівне,  проспект генерала Марка Безручка, 3); 
28 квітня - Демидівський районний Будинок культури (смт Демидівка, вул. Богдана Хмельницького, 12). 
Початок о 10.00.
Переглядів: 532 | Додав: admin | Дата: 18.04.2017

14 квітня 2017 року о 12.00 годині у навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулося відкриття  обласної виставки-конкурсу образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва “Знай і люби свій край”. На заході були присутні учні та майстри професійно-технічних навчальних закладів міста, учні Рівненського міського центру творчості учнівської молоді та працівники центру. 
... Читать дальше »
Переглядів: 620 | Додав: admin | Дата: 15.04.2017

З 14 квітня по 31 травня 2017 року у Навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області буде проводитися обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу образотворчого та  декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів.    Захід проводиться з метою підтримки та розвитку декоративно-ужиткового мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді, популяризації своєрідності народної культури, відродження традицій місцевих осередків народного мистецтва.  
 На виставці будуть представлені роботи за такими напрямами: художнє різьблення по дереву, паперопластика, художнє плетіння (лоза, рогіз, соломка),  вишивка, в’язання спицями та гачком, бісероплетіння, м’яка іграшка,  аплікація, витинанка, народна лялька, малюнок та інші. ... Читать дальше »
Переглядів: 469 | Додав: admin | Дата: 10.04.2017

 6 квітня 2017 року у конференц-залі Вищого професійного училища № 1 м. Рівне відбулася інструктивно-методична нарада з керівниками євроклубів професійно-технічних навчальних закладів області за темою «Перспективи діяльності євроклубів професійно-технічних навчальних закладів області у 2017 році». Ключові питання наради: шляхи співпраці євроклубів ПТНЗ з Представництвом ЄС, організація заходів, спрямованих на відзначення Дня Європи у 2017 році, попередній аналіз проектних робіт євроклубів. ... Читать дальше »
Переглядів: 439 | Додав: admin | Дата: 07.04.2017

  05 квітня 2017 року на базі навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулось засідання оглядової комісії з присвоєння та підтвердження почесних звань "Народний художній колектив" і "Зразковий художній колектив" творчим колективам навчальних закладів області.
  Директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Климюк сказав, що присвоєння та підтвердження почесних звань є однією з форм визнання системної роботи творчого колективу, рівня його фахової майстерності; якісним показником результативності роботи педагогічних кадрів, їх підтримки, стимулювання до творчої діяльності; заохочення колективів та керівників за високу результативність творчої і просвітницької діяльності, пропагування і примноження надбань національної культури українського народу.
   ... Читать дальше »
Переглядів: 397 | Додав: admin | Дата: 05.04.2017

«Ми вважаємо самоочевидними ті істини, що всі люди створені рівними, що вони наділені своїм Творцем певними невід’ємними правами, серед яких право на життя, на свободу і прагнення до щастя…»
(Декларація незалежності США)
 
28 березня 2017 року в актовій залі Державного професійно-технічного навчального закладу «Сарненський професійний аграрний ліцей» відбувся відкритий виховний захід за темою «Права та обов’язки людини в Європейському Союзі» ініційований учасниками та керівниками євроклубу «Молодь Європи». Бажання розширити межі пізнання та самовдосконалення стало підґрунтям для організації заходу. У цікавій та пізнавальній формі євроклубівці презентували права та обов’язки людини. Наголошуючи на особливій цінності особистості та життя людини, Ірина Лавор та Ніна Корзун продекламували вірш Василя Симоненка ... Читать дальше »
Переглядів: 392 | Додав: admin | Дата: 30.03.2017

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР