28.03.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


14 листопада 2017 року у Вищому професійному училищі №1 міста Рівне відбулась інтелектуальна гра «Я - Європеєць» між членами євроклубу «Єврогоризонт». Захід мав на меті розширити знання учнів про Європу і країни, що входять до складу ЄС, сприяти розвитку громадянської позиції, почуття відповідальності за спільне майбутнє європейського простору, виховання поваги до національних, культурних надбань європейських народів та української нації. З метою популяризації роботи євроклубу «Єврогоризонт» переглянути захід запросили усіх першокурсників. Гру оцінювало журі у складі: В’ячеслава Володимировича Вороневича, заступника директора з навчально-виховної роботи, Людвіни Іванівни Бестюк, заступника директора з навчальної роботи, Оксани Миколаївни Заяць та Олени Леонідівни Красовської, викладачів іноземних мов. ... Читать дальше »
Переглядів: 382 | Додав: admin | Дата: 17.11.2017

Згідно плану роботи Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області на 2017 рік 30 листопада 2017 року відбудеться семінар з керівниками гуртків художньо-естетичного напряму професійно-технічних навчальних закладів за темою «Особистісно зорієнтований підхід до організації навчально-виховного процесу в професійно-технічних навчальних закладах як засіб розвитку творчих здібностей учнів». ... Читать дальше »
Переглядів: 370 | Додав: admin | Дата: 16.11.2017


З 27 жовтня по 10 листопада 2017 року навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводився обласний заочний конкурс юних фотоаматорів «Моя Україно!» серед учнів навчальних закладів професійно-технічної освіти. 

Цьогоріч у конкурсі взяли участь юні фотоаматори із 16 училищ області. На розгляд журі конкурсу було представлено 156 фоторобіт у номінаціях: натюрморт, пейзаж, експериментальне фото, жанрове та позажанрове фото, портрет студійний та репортажний, макрофотографія, архітектура, флора та фауна. ... Читать дальше »
Переглядів: 444 | Додав: admin | Дата: 15.11.2017

08 листопада 2017 року у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулося урочисте відкриття XVІІ  Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, який проходить під гаслом «Об'єднаймося ж, брати мої!» та нагородження переможців обласного літературного конкурсу «Перло многоцінне», приуроченого Дню української писемності та мови.
«Участь у конкурсі – гарна можливість для учнів проявити свій талант, долучитися до минулого нашого народу, його культурних надбань, досвіду, набутого попередніми поколіннями. Сьогодні, як ніколи, Україна потребує молодих талановитих людей, які мають свою життєву позицію. Бажаю усім учасникам наснаги, нових творчих звершень, а вчителям – радості й задоволення від успіхів своїх дітей та вихованців» – сказала у своєму виступі методист навчально-методичного центру естетичного ... Читать дальше »
Переглядів: 386 | Додав: admin | Дата: 09.11.2017

08 листопада 2017 року о 12 годині у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці (майдан Короленка, 6) відбудеться урочисте відкриття XVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, який проходить під гаслом «Об'єднаймося ж, брати мої!». Темою цьогорічного конкурсу стали слова В’ячеслава Липинського «Ніхто нам не збудує держави, коли ми її самі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути». Відбудеться також нагородження переможців обласного літературного конкурсу «Перло многоцінне», приуроченого Дню української писемності та мови. Організатори заходу Рівненське обласне об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка та навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області. 
Переглядів: 375 | Додав: admin | Дата: 03.11.2017

02 листопада 2017 року на базі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбувся семінар бібліотечних працівників професійно-технічних навчальних закладів області за темою «Впровадження Універсальної десяткової класифікації в практику роботи бібліотек професійно-технічних навчальних закладів області». 
29 березня 2017 року набула чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 22.03.2017 № 177 «Про припинення використання Бібліотечно-бібліографічної класифікації та впровадження Універсальної десяткової класифікації». Постанова передбачає відмову від використання бібліотечно-бібліографічної класифікації та поступове переведення бібліотек-користувачів на універсальну десяткову класифікацію як міжнародну систему. ... Читать дальше »
Переглядів: 490 | Додав: admin | Дата: 02.11.2017

Упродовж 24-26 жовтня 2017 року в Києві відбулася ІХ Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та VІ Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu».
 Учасники з 25 регіонів України презентували інноваційні розробки та проекти, педагогічні технології, досвід впровадження інновацій у діяльність закладів освіти, новітні методики як необхідні складові підвищення якості освіти для підготовки фахівців. Проводились науково-практичні конференції, круглі столи, семінари,  презентації, майстер-класи. ... Читать дальше »
Переглядів: 539 | Додав: admin | Дата: 31.10.2017

02 листопада 2017 року об 11 годині на базі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки (майдан Короленка, 6) відбудеться семінар бібліотечних працівників професійно-технічних навчальних закладів області за темою «Впровадження Універсальної десяткової класифікації в практику роботи бібліотек професійно-технічних навчальних закладів області». ... Читать дальше »
Переглядів: 532 | Додав: admin | Дата: 30.10.2017

 Дух історії, гордість за Україну, жага до волі і перемоги сповнили сьогодні усіх гостей ДПТНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну», де проходив обласний фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Поліська січ» серед учнів навчальних закладів. 
Відкрив свято директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Миколайович Климюк, який побажав успіхів учасникам фестивалю та нових звершень на благо української держави і нації.
Учасників фестивалю привітав директор ДПТНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну» Михайло Йосипович Назарук. ... Читать дальше »
Переглядів: 585 | Додав: admin | Дата: 25.10.2017

 24 жовтня 2017 року в ДПТНЗ  «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну» (м. Рівне, проспект Генерала Безручка, 3) відбудеться обласний фестиваль-конкурс патріотичної пісні «ПОЛІСЬКА СІЧ» серед учнів навчальних закладів області.
Фестиваль-конкурс проводиться з метою формування почуття патріотизму в дітей та учнівської молоді засобами українського мистецтва, виявлення нових обдарувань, популяризації української патріотичної пісні.
Організатором обласного фестивалю-конкурсу патріотичної пісні «Поліська січ» серед учнів навчальних закладів є управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації та Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області. 
 
Реєстрація учасників з 10.00. Початок фестивалю-конкурсу о 10.30. 
Координатор фестивалю-конкурсу Сидорчук Любов Миколаївна, тел:(097) 9815196.

 
Переглядів: 524 | Додав: admin | Дата: 17.10.2017

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР