26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


19 квітня 2016 року на базі Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулася інструктивно-методична нарада з керівниками євроклубів професійно-технічних навчальних закладів області за темою «Діяльність євроклубів професійно-технічних навчальних закладів у 2015 – 2016 навчальному році». Захід відвідали керівники 16 євроклубів, що діють у ПТНЗ області. Спеціальним гостем заходу була співкоординатор євроклубу «Єврозерна» Костопільської ЗОШК № 6 Мирослава Володимирівна Серветник. На початку заходу методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Марія Петрівна Наконечна ознайомила присутніх із порядком роботи наради. ... Читать дальше »
Переглядів: 508 | Додав: admin | Дата: 20.04.2016

«Гуртуймося, Братове-Українці! Лиш через терни шлях веде до зір!» - ці слова  Володимира Шовкошитного стали темою XV Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» Конкурс проводився цьогоріч з метою відзначення 25-річниці Незалежності України, утвердження духовних заповідей українців як важливого чинника консолідації суспільства, активізації виховної та патріотичної роботи, виявлення літературних, художніх, мистецьких здібностей та обдарувань підростаючого покоління.
У місті Києві визначено переможців 4-го (підсумкового) етапу Конкурсу.
Згідно з рішенням журі переможцями 4-го (підсумкового) етапу XV Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості стали: ... Читать дальше »
Переглядів: 466 | Додав: admin | Дата: 18.04.2016

З метою патріотичного виховання учнівської молоді 14 квітня 2016 року відбувся звітний концерт художніх колективів Вищого професійного училища №29 смт Володимирець. Захід був присвячений вшануванню пам'яті Героїв Майдану, бойовим подвигам сучасних захисників Вітчизни - воїнам АТО, нашій Україні.
Значної похвали заслужив  ансамбль української пісні "Черешенька" (керівник Дука Марія Адамівна).
Високу виконавську майстерність продемонстрували солісти гуртка естрадної пісні (керівник Сорока Володимир Йосипович).
Справжніми родзинками на концерті були учасники ансамблю сучасного танцю (керівник Смирнов Микола Валентинович). Щирі овації дісталися і учасникам арт-студії "29 квартал" (керівник Аганієв Олександр Дмитрович).
В бібліотеці була організована виставка технічної та художньої творчості учнівських робіт.
... Читать дальше »
Переглядів: 440 | Додав: admin | Дата: 15.04.2016

14 квітня 2016 року навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області спільно з міським центром творчості учнівської молоді був проведений обласний семінар-практикум керівників гуртків декоративно–ужиткового та образотворчого мистецтва позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів за темою "Вільний розпис по тканині". Захід проходив на базі філіалу міського центру творчості учнівської молоді „Ровесник”. Участь у семінарі-практикумі взяли 15 керівників гуртків з позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів. ... Читать дальше »
Переглядів: 482 | Додав: admin | Дата: 15.04.2016

01 квітня 2016 року на базі навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулось засідання оглядової комісії з ціллю перегляду документів творчих колективів, які рекомендуються на присвоєння та підтвердження почесних звань "Народний художній колектив" і "Зразковий художній колектив". На засідання комісії були запрошені керівники художніх колективів, які рекомендуються на присвоєння та підтвердження почесних звань. Присутніх привітав директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Климюк Володимир Миколайович.
Переглянувши матеріали, оглядова комісія відзначила, що репертуар колективів, майстерність виконання, сценічна культура відповідають вимогам Положення про "Народний художній колектив" та "Зразковий художній колектив". Враховуючи висновки оглядової комісії, перед Міністерством освіти і науки України буде порушуватись клопотання: ... Читать дальше »
Переглядів: 435 | Додав: admin | Дата: 04.04.2016

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 року № 754-Р «Про затвердження плану заходів щодо виконання Концепції реалізації державної політики у сфері інформування та налагодження комунікації з громадськістю з актуальних питань європейської інтеграції України на період до 2017 року» та листа Українського державного центру позашкільної освіти від 11 березня 2016 року № 03-08 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему: «Україна - європейська держава» Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводить обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему: «Україна - європейська держава». До участі у конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх, позашкільних та інших навчальних закладів області віком від 6 ло 17 років (включно). Для участі ... Читать дальше »
Переглядів: 1581 | Додав: admin | Дата: 30.03.2016

26 березня 2016 року на базі 7 навчального корпусу Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне, вул. Карнаухова 53а) відбувся дискусійний клуб за темою «Чи готові українці жити за правилами європейського співтовариства?»
Дискусійний клуб відбувся в рамках щорічного всеукраїнського проекту Представництва Європейського Союзу «ЄС: вибір української молоді». На початку заходу координатор зустрічі Ірина Диба розповіла про умови та переваги конкурсів ініційованих Представництвом ЄС. Згодом всі учасники отримали коротке відео-привітання від Давида Стуліка, прес-аташе ЄС в Україні. Також лунали слова вітання від Миколи Орлова, засновника громадської організації «Аналітичний центр розвитку міста «ЗЕОН». Серед євроклубів, які діють у професійно-технічних навчальних закладах області учасниками дискусійного клубу стали учні та ... Читать дальше »
Переглядів: 467 | Додав: admin | Дата: 28.03.2016

22-23 березня 2016 року у місті Хмельницькому відбувся Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс юних вокалістів «Пісня над Бугом». Солістка гуртка «Сучасна естрадна пісня» Кізілова Валерія з Державного навчального закладу «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» виборола у ньому почесне ІІ місце (номінація «Естрадна пісня»).
Цьогорічне свято пісні зібрало близько 400 талановитих виконавців з  позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних і вищих навчальних закладів України.
Виступи учасників фестивалю-конкурсу оцінювало компетентне журі, яке очолювала Народна артистка України, солістка Хмельницької обласної філармонії – Марія Ясіновська.
Від нашої області у роботі журі брав участь керівник гуртка художньої самодіяльності ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» Віталій Лампека. ... Читать дальше »
Переглядів: 444 | Додав: admin | Дата: 28.03.2016

17 березня 2016 року на базі ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» відбувся відкритий виховний захід за темою «Весна в Європі» організований керівниками та учасниками євроклубу «Нація». На початку заходу усіх присутніх в залі вітав надійний, активний, цілеспрямований, інтелектуальний та яскравий євроклуб «Нація». Учасники заходу співали, танцювали, жартували та змагались. Адже в рамках свята відбулося два конкурси, а саме, конкурс млинців серед груп кухарів ІІ курсу та конкурс листівок «Весна в Європі» серед першокурсників. До уваги всіх присутніх на святі було представлено ряд презентацій про свята та традиції Західної Європи. Було приємно згадати свято жіночності, чарівності та справжнього весняного тепла – 8 березня. Пізнавальним виявився день млинців, який щороку у березні відзначають жителі Великобританії. Не оминули і ... Читать дальше »
Переглядів: 488 | Додав: admin | Дата: 24.03.2016

Представництво ЄС в Україні в рамках Всеукраїнського проекту «ЄС: вибір української молоді» оголошує 5 конкурсів та низку дискусійних клубів. Цьогоріч активна українська молодь має змогу проявити себе в таких конкурсах: євровікторина, конкурс відео, конкурс аудіо, конкурс фото, та конкурс блогів.
Євровікторина дає змогу кожному перевірити свої знання про ЄС та дізнатися вражаючі факти. Кожного учасника чекають два раунди по 10 запитань від найкращих знавців Європи. Реєстрація учасників на сайті розпочалася 2 лютого 2016 року.
Конкурс відео «Бути європейцем» запрошує до участі конкурсантів віком від 16 до 30 років. Тематичне спрямування конкурсу: мультикультуралізм та толерантність, відкриті кордони, демократичні цінності, молодіжна політика ЄС, економічна співпраця України з ЄС, ... Читать дальше »
Переглядів: 435 | Додав: admin | Дата: 22.03.2016

« 1 2 ... 25 26 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР