25.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


09 листопада 2016 року у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулось урочисте відкриття XVI Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під девізом “Об'єднаймося ж, брати мої”. Цьогорічний конкурс присвячується 100-річчю утворення Української Центральної Ради та проголошення Української Народної Республіки. Тема конкурсу: “Вітчизна – це не хтось і десь, Я – теж  Вітчизна” (І. Світличний). Відкриття конкурсу проходило у рамках заходів, присвячених Дню української писемності та мови, організованих Рівненським обласним об’єднанням Всеукраїнського товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка.

Конкурс проводиться управлінням освіти і науки та управлінням культури і туризму обласної державної адміністрації у номінаціях: “Література”, “Історія України і державотворення”, “Образотворче мистецтво”, “Декоративно-ужиткове мистецтво”. ... Читать дальше »
Переглядів: 641 | Додав: admin | Дата: 11.11.2016

З метою увіковічення традицій, правдивої історії та пам'яті про учасників визвольних змагань, виховання у підростаючого покоління любові до рідного краю, його історичного минулого, формування національної свідомості, зміцнення української національної ідеї через українську народну пісню управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області провели фестиваль-конкурс патріотичної пісні "Поліська січ" серед учнів навчальних закладів області. Фестиваль проходив у два дні: 19 жовтня у місті Дубно на базі будинку дітей та молоді Дубенської міської ради та 20 жовтня у місті Сарни на базі Вищого професійного училища № 22. ... Читать дальше »
Переглядів: 608 | Додав: admin | Дата: 23.10.2016

19-20 жовтня 2016 року відбудеться обласний фестиваль-конкурс патріотичної пісні “Поліська січ” серед учнів навчальних закладів. Засновником та організатором фестивалю є управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації та навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області. Фестиваль проводиться з метою формування почуття патріотизму у дітей та учнівської молоді засобами українського мистецтва, популяризації української патріотичної пісні, виявлення, підтримки кращих учнівських колективів та окремих виконавців. 
Місце проведення обласного фестивалю-конкурсу патріотичної пісні “Поліська січ” серед учнів навчальних закладів: 
19 жовтня - будинок дітей та молоді Дубенської міської ради (м.Дубно, вул. Т. Бульби, 6); 
20 жовтня - Вище професійне училище  № 22 м.Сарни (м.Сарни, вул. Технічна, 4). 
Початок о 10.00.
Переглядів: 633 | Додав: admin | Дата: 21.10.2016

6 жовтня 2016 року в актовій залі Вищого професійного училища № 1 м. Рівне відбувся обласний огляд-конкурс читців-гумористів «Поліські пересмішники». На початку заходу Володимир Миколайович Климюк, директор Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області, та Ігор Володимирович Стрижеус, директор Вищого професійного училища № 1 м. Рівне привітали усіх учасників конкурсу і побажали їм хорошого настрою та успішних виступів.

У конкурсі взяли участь 34 юні гумористи із 14 районів області, міст Рівного, Острога, Дубно та Кузнецовська. Оцінювання учасників здійснювалося за віковими категоріями: 9-13 років, 14-17 років та  різновіковою (групи читців). ... Читать дальше »
Переглядів: 993 | Додав: admin | Дата: 07.10.2016

Конкурс проектів «Мій вклад в майбутнє України» серед євроклубів професійно-технічних навчальних закладів області цьогоріч виявився не лише цікавим, але й сповненим приємних несподіванок від голови журі конкурсу, спонсора, професора Лінкольнського університету Ноела Гірманса. 
Як відомо, 14 липня 2016 року у конференц-залі Вищого професійного училища № 1 м. Рівне під час форуму «Формат: ціна успіху» відбулася церемонія вручення нагород переможцям конкурсу проектів «Мій вклад в майбутнє України» серед євроклубів ПТНЗ області. Євроклубівці, які продемонстрували найкращі результати, були нагороджені дипломами навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та отримали грошові винагороди від спонсора Ноела Гірманса.  ... Читать дальше »
Переглядів: 475 | Додав: admin | Дата: 28.09.2016

14 липня 2016 року в конференц-залі Вищого професійного училища № 1 м. Рівне відбувся форум «Формат: Ціна успіху». Захід пройшов в рамках конкурсу проектів «Мій вклад в майбутнє України» серед євроклубів ПТНЗ області.
На початку заходу всіх учасників форуму привітав Володимир Миколайович Климюк, директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та Ноел Гірманс, професор Лінкольнського університету, голова журі та спонсор конкурсу проектів євроклубів «Мій вклад в майбутнє України».
Під час форуму відбулася церемонія вручення нагород переможцям конкурсу проектів «Мій вклад в майбутнє України» ... Читать дальше »
Переглядів: 861 | Додав: admin | Дата: 18.07.2016

21 червня 2016 року в Будинку культури с.Горбаків Гощанського району  відбувся обласний фестиваль вокально-хорового мистецтва "Поліський краю дорогий". Фестиваль присвячувався творчості  самодіяльних композиторів, поетів-піснярів Рівненщини та Волині. Своє мистецтво продемонсрували кращі вокально-хорові колективи та окремі виконавці. Нинішній фестиваль “Поліський краю дорогий” запам'ятався організаторам та учасникам як масштабна мистецька подія, що зібрала рекордну кількість учасників (більше тисячі учнівської молоді та інженерно-педагогічних працівників). ... Читать дальше »
Переглядів: 710 | Додав: admin | Дата: 22.06.2016

16 червня 2016 року на базі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки  проводився семінар бібліотечних працівників професійно-технічних навчальних закладів області за темою «Розвиток бібліотеки — інвестиція у інтелектуальний потенціал навчального закладу».
    Учасників семінару привітав директор Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Миколайович Климюк.
    На семінарі піднімались питання інформатизації та реформування системи роботи бібліотек ПТНЗ, підвищення їх ролі в навчально-виховному процесі, створення умов, які сприяють творчому пошуку вчителів і розвитку здібностей учнів в  освітньому інформаційному просторі. ... Читать дальше »
Переглядів: 494 | Додав: admin | Дата: 17.06.2016

9-10 червня 2016 року на Хмельниччині у м. Кам’янець-Подільський відбувся Всеукраїнський конкурс виконавців естрадної пісні серед учнівської молоді професійно-технічних навчальних закладів «Подільська веселка».
    Диплом І ступеня виборола Кізілова Валерія, учениця Державного навчального закладу «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі».
    Диплом «за креативність» отримала учениця Державного професійно-технічного навчального закладу «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну» Цисарчук Марія.
    У конкурсі брали участь 23 учні з професійно-технічних навчальних закладів України. Прослуховування відбувались на сцені Кам’янець-Подільського районного центру культури і мистецтв «Розмай». Учасники продемонстрували високу виконавську майстерність, артистизм та сценічність. ... Читать дальше »
Переглядів: 435 | Додав: admin | Дата: 17.06.2016

6 червня у Холі Чемпіонів НСК «Олімпійський» м. Київ відбувся молодіжний форум «Формат: Європеєць» організований Представництвом ЄС в Україні. В рамках форуму була проведена церемонія нагородження переможців конкурсу «ЄС: вибір української молоді». Євроклуб «Власна справа» під керівництвом Наталії Володимирівни Мельник, що працює у ДПТНЗ «Березнівське вище професійне училище» став переможцем у номінації «Конкурс блогів» та був нагороджений сертифікатом на придбання техніки для потреб євроклубу у мережі магазинів Comfy.
 
Цьогоріч тисячі молодих людей з усіх куточків України долучилися до європейського руху, взявши участь у конкурсах аудіо, відео, фото, блогів та, навіть, пісні. Члени  журі почали оцінювати конкурсні роботи ще в травні. ... Читать дальше »
Переглядів: 490 | Додав: admin | Дата: 08.06.2016

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР