20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


09:52:41
Патріотичне відлуння фестивалю «Поліська січ»
З метою увіковічення традицій, правдивої історії та пам'яті про учасників визвольних змагань, виховання у підростаючого покоління любові до рідного краю, його історичного минулого, формування національної свідомості, зміцнення української національної ідеї через українську народну пісню управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області провели фестиваль-конкурс патріотичної пісні "Поліська січ" серед учнів навчальних закладів області. Фестиваль проходив у два дні: 19 жовтня у місті Дубно на базі будинку дітей та молоді Дубенської міської ради та 20 жовтня у місті Сарни на базі Вищого професійного училища № 22.
Розпочався фестиваль прологом, у якому хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв України різних періодів історії нашої держави. Учасників фестивалю привітали: головний спеціаліст управління освіти і науки облдержадміністрації Ангеліна Василівна Ровкач, директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Миколайович Климюк, виконуючий обов'язки начальника управління освіти, сім'ї, молоді та спорту Дубенської міської ради Ігор Григорович Матвійчук; член Всеукраїнської національної музичної спілки, композитор-пісняр, волонтер благодійної організації допомоги українській армії "Руєвит" Тетяна Петрівна Леус,
 


директор Вищого професійного училища № 22 м. Сарни Володимир Павлович Городнюк та випусник цього ж училища учасник АТО, "кіборг" Володимир Іванович Рибачок. У фестивалі взяло участь 78 колективів та окремих виконавців з навчальних закладів області.
 


В програмі звучали українські народні та повстанські пісні, пісні про Україну, її героїчну сучасність. Кращими з кращих були: фольклорно-етнографічний гурт "Криниченька" Великовербченської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради, вокальне тріо Млинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Млинівської районної ради,
 


Ірина Макаренко з КЗ "Бабинська ЗОШ І-ІІІ ступенів" Бабинської сільської ради Гощанського району, Алла Березцова з ДПТНЗ "Березнівське вище професійне училище", Інна Никитчук з Вищого професійного училища № 22 м.Сарни.
 


Всі учасники фестивалю були неперевершені. Вони подарували нам справжнє свято пісні, душі і єднання. У своїх піснях вони показали палку любов до рідної землі, до України.
 

 

 

 

 

 
Переглядів: 606 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР