20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


17:02:23
Вітаємо переможця конкурсу блогів від Представництва ЄС
6 червня у Холі Чемпіонів НСК «Олімпійський» м. Київ відбувся молодіжний форум «Формат: Європеєць» організований Представництвом ЄС в Україні. В рамках форуму була проведена церемонія нагородження переможців конкурсу «ЄС: вибір української молоді». Євроклуб «Власна справа» під керівництвом Наталії Володимирівни Мельник, що працює у ДПТНЗ «Березнівське вище професійне училище» став переможцем у номінації «Конкурс блогів» та був нагороджений сертифікатом на придбання техніки для потреб євроклубу у мережі магазинів Comfy.
 
Цьогоріч тисячі молодих людей з усіх куточків України долучилися до європейського руху, взявши участь у конкурсах аудіо, відео, фото, блогів та, навіть, пісні. Члени  журі почали оцінювати конкурсні роботи ще в травні.


 
Вікторія Давидова, радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні зазначила таке: "Я, як член журі, хочу відмітити, що у конкурсних роботах ми хотіли побачити щось позитивне, та те, що є ближчим до людей…І чесно кажучи, створити проект нам дуже допомогли самі студенти, які приходили з своїми ідеями. І нам дуже приємно бачити цю зацікавленість".
 




Цей форум став завершальним етапом інформаційного проекту "ЄС вибір української молоді" від представництва ЄС в Україні, модератором якого цьогоріч стала ГО "Молодіжна ініціатива". Привітати переможців та учасників конкурсу прийшли в.о. Голови Представництва ЄС в Україні Томас Фреллесен, Заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, Народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Мустафа Найєм, представники ЄС, політологи та інші.


 
Переглядів: 490 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР