23.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


18:35:28
Відлунав 6-й обласний фестиваль вокально-хорового мистецтва "ПОЛІСЬКИЙ КРАЮ ДОРОГИЙ"
21 червня 2016 року в Будинку культури с.Горбаків Гощанського району  відбувся обласний фестиваль вокально-хорового мистецтва "Поліський краю дорогий". Фестиваль присвячувався творчості  самодіяльних композиторів, поетів-піснярів Рівненщини та Волині. Своє мистецтво продемонсрували кращі вокально-хорові колективи та окремі виконавці. Нинішній фестиваль “Поліський краю дорогий” запам'ятався організаторам та учасникам як масштабна мистецька подія, що зібрала рекордну кількість учасників (більше тисячі учнівської молоді та інженерно-педагогічних працівників).
    Від імені організаторів присутніх привітали директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів
професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Климюк Володимир Миколайович, директор музичного училища Рівненського державного гуманітарного університету, Заслужений артист України, голова журі Бортнік Анатолій Сергійович та Влашинець Леся Степанівна - донька славетного композитора і поета  Степана Кривенького. Заступник голови Рівненської обласної організації  профспілок працівників освіти і науки Ковальчук  Марія Юріївна відзначила високу професійну майстерність учасників фестивалю та нагородила  Почесними грамотами  Рівненської обласної організації профспілок працівників освіти і науки України.



  Утім без заохочувальних призів не залишився ніхто. Спонсори фестивалю: Товариство з обмеженою відповідальністю “Сільськогосподарське підприємство імені Воловікова” та  магазин музичних інструменів “Ямаха” щедро обдарували всіх учасників подарунками та пам'ятними сувенірами.



    Тепло зустріли глядачі народний хор Вищого професійного училища № 24 м.Корець, хоровий колектив “Водограй” Вищого професійного училища № 22 м.Сарни, ансамбль “Передзвін” Клеванського професійного ліцею,  ансамбль “Животоки” Горбаківського навчально-виховного комплексу “Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів”, квартет “Острог” Острозького районного будинку школяра, Оксану та Віктора Музичуків Гощанського районного центру дітей, юнацтва та молоді.



    Ще одну яскраву сторінку у фестиваль “Поліський краю дорогий” вніс колектив, учасники якого поєднують і педагогічний і мистецький хист. Сіють не тільки розумне, добре і вічне, але й красиве. Це народний аматорський колектив профспілок України “Освітянка” працівників освіти Горохівського району Волинської області, які завітали на фестиваль. У їх виконанні прозвучала прем'єра пісні, присвячена пам'яті славетного поета і композимора Степана Кривенького. А на завершення  всі дружно заспівали пісню “Волинь моя”.



    Фестиваль вокально-хорового мистецтва “Поліський краю дорогий” - це ще одна сходинка до єднання. Скільки зірок вже зросло на цій сцені і скільки засяє знову. І цілком можливо, що у найближчому майбутньому ми почуємо на головній сцені країни імена наших учасників.

Переглядів: 710 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР