18.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


12:19:16
Вища освіта для євроклубівців профтехосвіти
Конкурс проектів «Мій вклад в майбутнє України» серед євроклубів професійно-технічних навчальних закладів області цьогоріч виявився не лише цікавим, але й сповненим приємних несподіванок від голови журі конкурсу, спонсора, професора Лінкольнського університету Ноела Гірманса. 
Як відомо, 14 липня 2016 року у конференц-залі Вищого професійного училища № 1 м. Рівне під час форуму «Формат: ціна успіху» відбулася церемонія вручення нагород переможцям конкурсу проектів «Мій вклад в майбутнє України» серед євроклубів ПТНЗ області. Євроклубівці, які продемонстрували найкращі результати, були нагороджені дипломами навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та отримали грошові винагороди від спонсора Ноела Гірманса. 

Ольга Боятюк, учасниця євроклубу «Нація» ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», здобула перше місце у номінації «Літературний твір». Професор Лінкольнського університету був вражений роботою конкурсантки та її роздумами про майбутнє України. Ноел Гірманс переконаний, що такі діти повинні здобути вищу освіту. Саме тому спонсор конкурсу вирішив оплатити вартість навчання Ольги у вищому навчальному закладі України за її вибором. Учасниця євроклубу «Нація» обрала Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені Степана Дем’янчука.



Ольга навчатиметься за європейською програмою на педагогічному факультеті за спеціальністю «Початкова та дошкільна освіта». Схема навчання за європейською програмою передбачає студіювання в МЕГУ і безпосередньо у Великопольській соціально-економічній вищій школі у Польщі. Ольга Боятюк та її родина надзвичайно тішаться такому сюрпризу.
 
Переглядів: 475 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР