25.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Інформаційно-методичний дайджест розроблений для керівників гуртків художньо-естетичного напряму закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Він містить у собі не тільки інформацію про особливості змішаного навчання в освітній діяльності та орієнтовні моделі його впровадження  у гурткову роботу закладів П(ПТ)О, а й методичні рекомендації щодо організації змішаної форми навчання в гуртках художньо-естетичного напряму закладів П(ПТ)О.

Інформаційно-методичний дайджест допоможе керівнику гуртка розробити власний педагогічний інструментарій на етапі впровадження «змішаного навчання» в свою освітню діяльність.

Відповідальна за випуск: методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області  Оксана КОНДРАТЮК. ... Читать дальше »
Переглядів: 334 | Додав: admin | Дата: 09.11.2021



УВАГА! Запрошуємо талановиту молодь, а саме лідерів учнівського самоврядування, які відповідають за інформаційне забезпечення закладів професійної (професійно-технічної) освіти взяти участь у обласному конкурсі рекламних відеороликів «МОЯ ПРОФЕСІЯ НАЙКРАЩА», організатором проведення якого є Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.

Конкурс проводиться відповідно до листа департаменту освіти і науки Рівненської ОДА № 339/21 від 03.11.2021 про План заходів щодо проведення Тижня професійної освіти у Рівненській області 22-26 листопада ... Читать дальше »
Переглядів: 238 | Додав: admin | Дата: 05.11.2021



УВАГА! У 2021 році через загрозу спалаху захворювань на коронавірусну інфекцію (COVID-19), у зв’язку з карантинними  обмеженнями і забороною проведення масових заходів, конкурс буде проходити дистанційно.

Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводить конкурс іноземної пісні «НА КРИЛАХ ПІСЕНЬ ДО ЄВРОПИ» з метою виявлення та підтримки молодих талантів, популяризації європейської музики, заохочення розвитку духу змагання серед учнів, підвищення рівня володіння іноземними мовами, урізноманітнення дозвілля та задоволення інтересів учнів. Гасло конкурсу: «Лети, співай, мрій!»

Запрошуємо до участі членів євроклубів закладів професійної (професійно-технічної) освіти ... Читать дальше »
Переглядів: 383 | Додав: admin | Дата: 03.11.2021

З 15  по 29 жовтня 2021 року Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводився обласний етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «ЗА НАШУ СВОБОДУ». У конкурсі взяли участь учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти територіальних громад Вараського, Дубенського, Сарненського, Рівненського районів.

Учасниками конкурсу стали також учні ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей», ДПТНЗ «Осторозьке вище професійне училище», Вищого професійного училища № 22 м. Сарни, Вищого професійного училища № 29 смт Володимирець, Квасилівського професійного ліцею, ДПТНЗ «Соснівський професійний ліцей», ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», ... Читать дальше »
Переглядів: 657 | Додав: admin | Дата: 02.11.2021


УВАГА! У 2021 році через загрозу спалаху захворювань на коронавірусну інфекцію (COVID-19) та у зв’язку з карантинними обмеженнями Конкурс буде проходити дистанційно.
Відповідно до плану проведення обласних заходів із дітьми та учнівською молоддю за напрямами позашкільної освіти у 2021 році, затвердженого наказом управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 21.01.2019 № 08, та з метою розвитку і популяризації фотомистецтва серед учнівської молоді Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводить з 22 по 30 листопада 2021 року обласний заочний конкурс ... Читать дальше »
Переглядів: 239 | Додав: admin | Дата: 01.11.2021

У період з 25 жовтня по 10 грудня 2021 року проходитиме обласний етап Всеукраїнського огляду музеїв при закладах освіти на виконання листа Міністерства освіти і науки України від 04.10.2021 № 4/827-21 «Про проведення Всеукраїнського огляду музеїв при закладах освіти», наказу Міністерства освіти і науки України від 22.10.2014 № 1195 «Про затвердження положень про музеї при дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладах, які перебувають у сфері управління Міністерства освіти і науки України», зареєстрованого у Міністерстві юстиції  України 10.11.2014 за № 1415/26192 та листа Департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 20.10.2021 № 101/21.    ... Читать дальше »
Переглядів: 407 | Додав: admin | Дата: 26.10.2021


Увага! У 2021 році конкурс проходитиме дистанційно!
Конкурс організовує Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області. Обласний конкурс читців-гумористів проводиться з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, популяризації художнього слова, розвитку кращих традицій українського гумору.

До участі у конкурсі запрошується талановита учнівська молодь закладів освіти віком від 9 до 18 років, що випробовує себе у мистецтві художнього читання. ... Читать дальше »
Переглядів: 384 | Додав: admin | Дата: 11.10.2021

 Щорічно з метою виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводить обласний етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «ЗА НАШУ СВОБОДУ». Цьогоріч конкурс проходить з 15 до 29 жовтня.

 Завданнями конкурсу є:
   надання моральної підтримки воїнам ООС;
   розвиток почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє своєї держави;
   виховання любові до рідного краю;
   виявлення, розвиток і підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей;
   патріотичне виховання дітей та молоді засобами українського мистецтва. 

 У конкурсі беруть вихованці (учні) закладів загальної середньої, позашкільної освіти територіальних громад області та закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
Учасники змагаються у розділах образотворче мистецтво та поезія (вірші) присвячені значущим подіям захисту України. ... Читать дальше »
Переглядів: 390 | Додав: admin | Дата: 11.10.2021

З огляду особливої актуалізації питання виховання національно свідомого, духовно багатого та фізично здорового молодого покоління, стратегічних підходів та цілісної державної політики у сфері патріотичного виховання та для виконання протокольних доручень заступника начальника відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки облдержадміністрації Олени ПОЛЮХОВИЧ (за підсумками наради керівників ЗП(ПТ)О від 18 червня 2021 року) Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області ініціює створення у закладах ЗП(ПТ)О творчі групи для організації та проведення системної і цілеспрямованої діяльності з національно-патріотичного виховання.

Очолювати творчу групу має заступник директора з навчально-виховної роботи, який здійснюватиме загальне керівництво, визначатиме порядок її роботи. Діяльність групи проводиться відповідно до календарного плану роботи.  ... Читать дальше »
Переглядів: 374 | Додав: admin | Дата: 09.10.2021


 

УВАГА! У 2021 році через загрозу спалаху захворювань на коронавірусну інфекцію (COVID-19)
та у зв’язку з карантинними обмеженнями Конкурс буде проходити дистанційно.

Обласний конкурс патріотичної пісні «ПОЛІСЬКА СІЧ» серед учнів закладів освіти організовує та проводить Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області, відповідно до Плану проведення обласних заходів із дітьми та учнівською молоддю за напрямами позашкільної освіти у 2021 році, затвердженого наказом управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 19 січня 2021 року № 08, з метою виявлення, підтримки кращих дитячих, молодіжних колективів та окремих виконавців, розвитку та популяризації української патріотичної пісні.  ... Читать дальше »

Переглядів: 469 | Додав: admin | Дата: 22.09.2021

« 1 2 3 4 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР