19.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


20:05:56
Про створення творчих груп з національно-патріотичного виховання у ЗП(ПТ)О
З огляду особливої актуалізації питання виховання національно свідомого, духовно багатого та фізично здорового молодого покоління, стратегічних підходів та цілісної державної політики у сфері патріотичного виховання та для виконання протокольних доручень заступника начальника відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки облдержадміністрації Олени ПОЛЮХОВИЧ (за підсумками наради керівників ЗП(ПТ)О від 18 червня 2021 року) Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області ініціює створення у закладах ЗП(ПТ)О творчі групи для організації та проведення системної і цілеспрямованої діяльності з національно-патріотичного виховання.

Очолювати творчу групу має заступник директора з навчально-виховної роботи, який здійснюватиме загальне керівництво, визначатиме порядок її роботи. Діяльність групи проводиться відповідно до календарного плану роботи. 

До складу творчої групи входять також інші члени, що беруть участь у роботі: вчителі української мови, історії, фізичної культури, предмету «Захист Вітчизни», вихователі, бібліотечні працівники, керівники музею, керівники гуртків та лідери учнівського самоврядування. 

Цілісна робота з національно-патріотичного виховання молоді у закладі повинна набути характеру системної і цілеспрямованої діяльності.





 
Переглядів: 372 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР