19.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Інформаційні матеріали про деякі питання організації виховного процесу у 2021/2022 н.р. щодо формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок, національно-патріотичного виховання, профілактики булінгу (цькування), кримінальних правопорушень, вживання наркотичних і психотропних речовин, запобігання домашньому насильству, торгівлі людьми тощо (додаток до листа Міністерства освіти і науки України від 16.07.2021 № 1/9-362)  ... Читать дальше »
Переглядів: 254 | Додав: admin | Дата: 02.08.2021

Де ще можуть учні проявити свої здібності, як не на творчих конкурсах та олімпіадах?.. Адже щороку міжнародні та всеукраїнські конкурси відкривають нові імена, висвітлюють безліч творчих ідей, переконуючи нас у невичерпності творчих можливостей учнівської молоді. Надзвичайно приємно, що творча молодь Рівненщини є у цьому плані надзвичайно активною.

Сьогодні від Міністерства освіти і науки України надійшли Дипломи переможцям ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що був запроваджений Указом Президента України у далекому тепер 2002 році. Мета конкурсу – популяризація творчої спадщини Тараса Шевченка, утвердження його духовних заповідей, активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України, державна підтримка талановитої молоді та творчої праці вчителів.  ... Читать дальше »
Переглядів: 261 | Додав: admin | Дата: 22.07.2021

У червні місяці Українським державним центром позашкільної освіти було проведено оцінку експонатів представлених на Всеукраїнську виставку-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ».

На конкурс було подано 1623 роботи з усіх областей України. 18 учнів та вихованці закладів освіти Рівненщини здобули перемогу у конкурсі.

Вітаємо переможців та їх керівників з високим досягненням і бажаємо подальших творчих злетів.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися ТУТ .
Переглядів: 195 | Додав: admin | Дата: 02.07.2021

Відповідно до Плану проведення обласних заходів із дітьми та учнівською молоддю за напрямами позашкільної освіти у 2021 році, затвердженого наказом управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 19 січня 2021 року № 08, з метою виявлення, підтримки талановитої учнівської молоді та їх керівників, розвитку та популяризації дитячої хореографії, естетичного виховання дітей та молоді засобами хореографічного мистецтва з 27 травня по 25 червня 2021 року був проведений обласний конкурс хореографічних колективів «ВЕСЕЛІ ЗАКАБЛУКИ» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти.

У Конкурсі взяли участь учнівські хореографічні колективи та окремі виконавці закладів освіти Рівненщини віком від 6 до 18 років. Цьогоріч надійшло 63 електронні заявки із закладів загальної середньої, позашкільної, професійної ... Читать дальше »
Переглядів: 404 | Додав: admin | Дата: 01.07.2021

Відповідно до Плану проведення обласних заходів із дітьми та учнівською молоддю за напрямами позашкільної освіти у 2021 році, затвердженого наказом управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 19 січня 2021 року № 08, з метою виявлення та підтримки талановитої учнівської молоді, розвитку та популяризації жанру української естрадної пісні з 12 квітня по 28 травня 2021 року був проведений обласний огляд-конкурс української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти.

У Конкурсі взяли участь учнівські колективи та окремі виконавці закладів освіти Рівненщини віком від 6 до 18 років.

Цьогоріч на розгляд журі надійшло 137 електронних заявок від переможців відбіркових етапів із закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області. Учасники конкурсу змагалися в номінаціях: «Солісти» та «Дуети, тріо, квартети, естрадні колективи». ... Читать дальше »
Переглядів: 663 | Додав: admin | Дата: 04.06.2021

В області завершився конкурс драматичних та лялькових колективів «ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА» серед учнів закладів освіти, організований Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.

Свої конкурсні вистави представили 29 колективів – учасники гуртків, театральних та лялькових колективів, літературних студій закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області – усі, хто любить і шанує мистецтво театру. ... Читать дальше »
Переглядів: 428 | Додав: admin | Дата: 04.06.2021

З 01 квітня по 31 травня 2021 року з метою утвердження та пропаганди здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед учнівської молоді, виявлення і підтримки талановитих підлітків  Навчально-методичним центром  естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області був проведений онлайн ІІ обласний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ'Я».


У фестивалі-конкурсі взяли учать 48 команд закладів загальної середньої освіти, 12 із закладів професійної (професійно-технічної) освіти. ... Читать дальше »
Переглядів: 406 | Додав: admin | Дата: 03.06.2021

З 15 до 30 квітня 2021 року Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області був проведений онлайн ІІ етап обласного конкурсу з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ».

Конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва – це звіт гурткової роботи за рік, демонстрація творчого потенціалу учнів.
На конкурс надійшло 379 робіт учнів закладів загальної середньої , позашкільної освіти та 46 робіт учнів закладів професійно(професійно-технічної) освіти. ... Читать дальше »
Переглядів: 258 | Додав: admin | Дата: 28.05.2021



Обласний конкурс хореографічних колективів «ВЕСЕЛІ ЗАКАБЛУКИ» серед учнів закладів освіти.
УВАГА! У 2020-2021 навчальному році через загрозу спалаху захворювань на коронавірусну інфекцію (COVID-19), у зв’язку з карантинними обмеженнями і забороною проведення масових заходів, Конкурс буде проходити дистанційно.
Конкурс організовує та проводить Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області. ... Читать дальше »
Переглядів: 318 | Додав: admin | Дата: 27.05.2021

У Міністерстві освіти і науки України підбито підсумки 4-го (підсумкового) етапу ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої».  

Від Рівненщини переможцями стали:
у номінації «Література»  ... Читать дальше »
Переглядів: 241 | Додав: admin | Дата: 14.05.2021

« 1 2 3 4 5 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР