27.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


7 травня у Рівненському вищому професійному училищі ресторанного сервісу та торгівлі відбулася Церемонія нагородження переможниць Обласного конкурсу серед учениць закладів професійної (професійно-технічної) освіти «МІС ПРОФТЕХОСВІТЯНОЧКА 2021». Щороку Конкурс об’єднує учнів та викладачів і проводиться з метою популяризації робітничих професій, естетичного, культурного та духовного виховання учнівської молоді, надання вихованцям можливостей для самореалізації, а також створення сучасних еталонів, орієнтованих на успіх у власному житті, навчанні та майбутній професійній кар’єрі. ... Читать дальше »
Переглядів: 435 | Додав: admin | Дата: 08.05.2021

З 02 по 30 квітня 2021 року Навчально-методичним центром проводився обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Намалюй свою «МРІЮ». Ініціатором проведення конкурсу є Державний концерн «Укроборонпром».  Його метою є популяризація видатної постаті Олега Антонова та професії авіаконструктора серед дітей та молоді України,  реалізація творчих здібностей молодого покоління.

Учасниками обласного етапу стали учні та вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти. На розгляд журі надійшло 84 дитячих малюнки. ... Читать дальше »
Переглядів: 406 | Додав: admin | Дата: 05.05.2021

З 10 лютого по 09 квітня  2021 року Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводився обласний конкурс рекламних відеороликів «МОЯ ПРОФЕСІЯ НАЙКРАЩА» серед лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної освіти).

Конкурс  було ініційовано з метою виявлення, підтримки молодих талановитих відеографів  та створення якісних рекламних відеороликів, спрямованих на популяризацію робітничих професій. Для участі в конкурсі надійшло 50 відеороликів від учнів закладів  професійної (професійно-технічної) освіти області.  ... Читать дальше »
Переглядів: 502 | Додав: admin | Дата: 05.05.2021


Рішенням експертної комісії Міністерства освіти і науки України з присвоєння почесних звань «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив» учнівським творчим колективам, що постійно діють у закладах освіти системи МОН України (наказ Міністерства освіти і науки України від 23.04.2021 № 400) присвоєно почесне звання «Зразковий художній колектив»:
... Читать дальше »
Переглядів: 315 | Додав: admin | Дата: 28.04.2021

Щороку учнів та педагогів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області об’єднує підготовка та проведення конкурсу «Міс Профтехосвітяночка». Захід проводиться з метою популяризації робітничих професій, естетичного, культурного та духовного виховання учнівської молоді, надання учням можливостей для самореалізації, а також створення сучасних еталонів, орієнтованих на успіх у власному житті, навчанні та майбутній професійній кар’єрі. ... Читать дальше »
Переглядів: 638 | Додав: admin | Дата: 28.04.2021

Відповідно до наказу МОН України № 1452 від 24.11.2020 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) 30 червня 2021 року у місті Києві Українським державним центром позашкільної освіти спільно зі Збройними Силами України, ГОВО «Коло.Медіа» будуть підведені підсумки Всеукраїнського відкритого фестивалю закладів позашкільної освіти України «Територія творчості», присвяченого 30-річчю незалежності України (заочний/онлайн формат) в рамках якого буде проведено Всеукраїнський онлайн проєкт «Народжені в Незалежності». ... Читать дальше »
Переглядів: 239 | Додав: admin | Дата: 26.04.2021

15 квітня 2021 року у Навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулось засідання оглядової комісії з метою перегляду документів творчих колективів, які рекомендуються на присвоєння та підтвердження почесного звання «Народний художній колектив» та «Зразковий художній колектив».

У роботі оглядової комісії взяли участь директор НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області КЛИМЮК Володимир Миколайович, методисти, старший викладач музично-педагогічного факультету Рівненського державного гуманітарного університету ГАРБУЗ Танасій Васильович, заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Рівненська  державна дитяча художня школа ім. А. Мартиненка» ДРЕБОТ Наталі Володимирівна. ... Читать дальше »
Переглядів: 227 | Додав: admin | Дата: 19.04.2021



Обласний заочний конкурс драматичних та лялькових колективів «ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА» серед учнів закладів освіти.
Конкурс організовує та проводить Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.

Мета та завдання конкурсу
- виявлення талановитих дітей засобами театрального мистецтва;
- розвиток та вдосконалення навичок акторської майстерності; 
- підвищення рівня режисерської постановки; 
- надання учнівській молоді можливості продемонструвати свої здібності.   ... Читать дальше »
Переглядів: 302 | Додав: admin | Дата: 07.04.2021



Відповідно до наказу управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 19 січня 2021 року №08 «Про затвердження плану проведення обласних заходів і плану участі дітей та учнівської молоді у всеукраїнських заходах за основними напрямами позашкільної освіти у 2021 році» з обов’язковим виконанням вимог Постанов Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», з 01 квітня до 31 травня 2021 року управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації та  Навчально-методичний центр  естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області  проводять І та ІІ етапи Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ’Я» (дистанційно). ... Читать дальше »
Переглядів: 866 | Додав: admin | Дата: 01.04.2021

  З 15 по 26 березня 2021 року Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводився ІІ (обласний) етап дистанційного конкурсу читців-декламаторів «В Тарасовій думі, у Лесиній пісні живе Україна моя» серед учнів закладів освіти. Конкурс мав на меті сприяти глибшому вивченню учнівською молоддю спадщини Тараса Шевченка та Лесі Українки, долучення підростаючого покоління до збереження культурної спадщини українського народу, виховання почуття патріотизму та національної гідності.

Для участі в конкурсі надійшло 140 заявок від учнів закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області. ... Читать дальше »
Переглядів: 794 | Додав: admin | Дата: 01.04.2021

« 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР