19.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


21 січня 2021року, напередодні Дня Соборності України, у КЗ «Рівненська обласна станція юних туристів» проводився І тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу».

Конкурс проводиться з метою виховання в учнів любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, розвитку музейної справи в закладах загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти.
Журі конкурсу проводило оцінювання за матеріалами відеозапису проведення екскурсії, презентаціїта текстового описуоглядової екскурсії. ... Читать дальше »
Переглядів: 362 | Додав: admin | Дата: 22.01.2021

З 15 по 31 грудня 2020 року  Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області був проведений обласний етап конкурсу з тканепластики «ОКСАМИТОВИЙ РАЙ» сред учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

На розгляд журі були запропоновані роботи за такими напрямами: об’ємна ткане пластика, штучні квіти, народна лялька, м’яка іграшка, аплікація, вишивка стрічкою, печворк.

На конкурс було представлено 237 робіт із закладів загальної середньої та позашкільної освіти усіх районів області, закладів освіти об’єднаних територіальних громад, міст Рівне, Дубно, Острог та Вараш. ... Читать дальше »
Переглядів: 515 | Додав: admin | Дата: 13.01.2021

Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області у грудні ініціював проведення обласного дистанційного конкурсу іноземної пісні «НА КРИЛАХ ПІСЕНЬ ДО ЄВРОПИ» з метою виявлення та підтримки молодих талантів, популяризації європейської музики, заохочення розвитку духу змагання серед учнів, підвищення рівня володіння іноземними мовами, урізноманітнення дозвілля та задоволення інтересів учнів. Гасло конкурсу: «Лети, співай, мрій!»

Конкурс іноземної пісні «НА КРИЛАХ ПІСЕНЬ ДО ЄВРОПИ» проводився з 07 по 24 грудня 2020 року серед євроклубів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області. Участь у конкурсі взяли 14 євроклубів, які діють на базах закладів ПТО.  ... Читать дальше »
Переглядів: 612 | Додав: admin | Дата: 29.12.2020

Протягом жовтня-грудня 2020 року Українським державним центром позашкільної освіти було проведено Всеукраїнський відкритий фестиваль закладів позашкільної освіти України «ТЕРИТОРІЯ ТВОРЧОСТІ» у дистанційному форматі. Участь у фестивалі взяли більше 2000 учасників з різних областей України та м. Києва.

Захід проводився з метою підтримки талановитих та обдарованих дітей, які займаються різними жанрами аматорського мистецтва; сприяння самовдосконаленню і самоствердженню юних талантів, розвитку творчих здібностей та естетичного виховання дітей шляхом залучення до художньої творчості.

Відповідно до наказу Українського державного центру позашкільної освіти від 07 грудня 2020 року № 12-01/1 «Про підсумки проведення Всеукраїнського фестивалю закладів позашкільної освіти України «Територія творчості» та рішення журі переможцями визнано: ... Читать дальше »
Переглядів: 493 | Додав: admin | Дата: 22.12.2020

З метою профілактики правопорушень, боротьби із злочинністю, підвищення загального рівня правової культури учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, а також відповідно до листа УОіН РОДА № 4640-10/01-09/20 від 23.11.2020 року Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області ініціював проведення обласного конкурсу короткометражних фільмів, відеороликів, мультфільмів «МОЛОДЬ ПРОТИ ЗЛОЧИННОСТІ». ... Читать дальше »
Переглядів: 417 | Додав: admin | Дата: 15.12.2020



Відповідно до Плану проведення обласних заходів із дітьми та учнівською молоддю за напрямами позашкільної освіти у 2020 році, затвердженого наказом управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 28 грудня 2020 року № 536 з обов’язковим виконанням вимог Постанов Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», від  22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», з 15 по 31 грудня 2020 року Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області  проводить обласний етап конкурсу з тканепластики «ОКСАМИТОВИЙ РАЙ» (дистанційно). ... Читать дальше »
Переглядів: 436 | Додав: admin | Дата: 14.12.2020



Обласний етноконкурс колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА» серед учнів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти є традиційним і проводиться щорічно з метою залучення учнівської молоді до вивчення та збереження фольклору, як першооснови національної культурної спадшини, виявлення та підтримки кращих художніх колективів. ... Читать дальше »
Переглядів: 749 | Додав: admin | Дата: 08.12.2020

 З метою виявлення талановитих дітей засобами театрального мистецтва Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводив обласний заочний огляд-конкурс драматичних та лялькових колективів «Талановита Україна» серед учнів закладів освіти області.

У огляді-конкурсі взяли участь 19 колективів закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області. На розгляд журі конкурсу було запропоновано роботи у номінаціях «найкращий драматичний колектив» та «найкращий ляльковий театр». ... Читать дальше »
Переглядів: 379 | Додав: admin | Дата: 07.12.2020

З 23 листопада по 04 грудня 2020 року Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області з метою організації змістовного дозвілля учнів та підвищення ролі фотоаматорства у художньо-естетичному вихованні підростаючого покоління проводився обласний дистанційний етап конкурсу робіт юних фотоаматорів «МОЯ УКРАЇНО!» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь юні фотоаматори із 15 закладів області. На розгляд журі конкурсу було представлено 96 фоторобіт у номінаціях: «макрофотографія», «натюрморт», «пейзаж», «побутова фотографія», «флора і фауна», «портрет»,    ... Читать дальше »
Переглядів: 313 | Додав: admin | Дата: 07.12.2020

Протягом листопада 2020 року навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, популяризації художнього слова, розвитку кращих традицій українського гумору проводився обласний дистанційний конкурсчитців-гумористів «Поліські пересмішники» серед учнів закладів освіти області.

У конкурсі взяли участь 78 читців українського гумору - переможці відбіркових етапів із закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області. ... Читать дальше »
Переглядів: 489 | Додав: admin | Дата: 27.11.2020

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР