26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0




Відповідно до наказу управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації №08 від 19.01.2021 року «Про затвердження плану проведення обласних заходів і плану участі дітей та учнівської молоді у всеукраїнських заходах за основними напрямами позашкільної освіти у 2021 році» Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області з 15 квітня по 30 квітня 2021 року проводить обласну виставку-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ». ... Читать дальше »
Переглядів: 328 | Додав: admin | Дата: 23.03.2021

На Ваші численні прохання НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області продовжує термін подачі заявок для участі у конкурсі до 09 квітня 2021року.

Обробка всіх отриманих заявок, засідання членів журі щодо обрання переможців та підготовка дипломів для учасників та переможців конкурсу відбудеться з 12 квітня 2021 року.

Ми працюємо з думкою про ВАС!
З повагою НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області
Переглядів: 209 | Додав: admin | Дата: 23.03.2021



Обласний огляд-конкурс української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти є традиційним і проводиться щорічно з метою виявлення та підтримки талановитої учнівської молоді, розвитку та популяризації жанру української естрадної пісні. ... Читать дальше »
Переглядів: 576 | Додав: admin | Дата: 22.03.2021

10 березня у Рівненському академічному обласному театрі ляльок відбулись урочистості, присвячені вшануванню переможців обласного етапу XX Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої», та вчителів, що підготували переможців. 

Всеукраїнський конкурс учнівської творчості має вже двадцятирічну історію і користується незмінною популярністю серед юних обдарувань Рівненщини – це одна із мільйонів стежин, що веде нас до джерела  людської мудрості, до спадщини  Тараса Шевченка. ... Читать дальше »
Переглядів: 314 | Додав: admin | Дата: 11.03.2021

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області на 2021 р., 26 лютого 2021 року об 11.00 відбувся обласний вебінар з теми «Адаптація керівника гуртка художньо-естетичного напряму закладів професійної (професійно-технічної) освіти в умовах карантину, як важлива складова успішної професійної діяльності. Дистанційні форми роботи з учнівською молоддю».

Мета заходу: ... Читать дальше »
Переглядів: 312 | Додав: admin | Дата: 01.03.2021



Увага! У 2021 році через загрозу спалаху захворювань на коронавірусну інфекцію (COVID-19), у зв’язку з карантинними обмеженнями і забороною проведення масових заходів, Конкурс буде проходити дистанційно.
Конкурс організовує та проводить Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.    ... Читать дальше »
Переглядів: 572 | Додав: admin | Дата: 16.02.2021



УВАГА! Запрошуємо талановиту молодь, а саме лідерів учнівського самоврядування, які відповідають за інформаційне забезпечення закладів професійної (професійно-технічної) освіти  взяти участь у обласному конкурсі рекламних відеороликів «МОЯ ПРОФЕСІЯ НАЙКРАЩА», організатором проведення якого є Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.  ... Читать дальше »
Переглядів: 313 | Додав: admin | Дата: 08.02.2021

Вже двадцятий рік поспіль проводиться Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, присвячений Шевченківським дням, що проходить  під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». Темою цьогорічного конкурсу стали слова Василя Стуса «Торуй свій шлях – той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік».

Відповідно до Положення оцінювання робіт відбувалося за чотирма номінаціями: «Література», «Історія України і державотворення», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво». ... Читать дальше »
Переглядів: 313 | Додав: admin | Дата: 08.02.2021


Обласний конкурс читців-декламаторів «В Тарасовій думі, у Лесиній пісні живе Україна моя» присвячується Великому Кобзарю Тарасу Шевченку та 150-й річниці від дня народження Лесі Українки.
Конкурс організовує та проводить Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області. ... Читать дальше »
Переглядів: 798 | Додав: admin | Дата: 08.02.2021

З 04 січня по 22 січня 2021 року Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області було проведено обласний етноконкурс колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА» серед учнів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти.
Конкурс є традиційним і проводиться щорічно з метою виявлення та підтримки кращих дитячих, молодіжних колективів та окремих виконавців, залучення учнівської молоді до вивчення та збереження  українського фольклору, популяризації кращих зразків українського народного мистецтва. До участі в Конкурсі  були запрошені учнівські колективи та окремі виконавці закладів освіти Рівненщини віком до 18 років. ... Читать дальше »
Переглядів: 872 | Додав: admin | Дата: 29.01.2021

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР