19.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


15:31:08
Урочисті підсумки конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої»
10 березня у Рівненському академічному обласному театрі ляльок відбулись урочистості, присвячені вшануванню переможців обласного етапу XX Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої», та вчителів, що підготували переможців. 

Всеукраїнський конкурс учнівської творчості має вже двадцятирічну історію і користується незмінною популярністю серед юних обдарувань Рівненщини – це одна із мільйонів стежин, що веде нас до джерела  людської мудрості, до спадщини  Тараса Шевченка.

У своїх роботах учасники продемонстрували не лише майстерність, розвинені навички та невпинний пошук натхнення. Перш за все, вони довели, що молоде українське покоління – це люди, які усвідомлюють себе українцями, єдиною нацією, відчувають гордість за своїх предків, історію, засвідчують власну життєву позицію.



У церемонії  нагородження взяли участь перший заступник голови  обласної державної адміністрації Сергій ПОДОЛІН, заступниця начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації Марина ПАШКОВСЬКА, заступниця начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Світлана ХОМЯК, голова обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім.Т.Шевченка Іван ВЄТРОВ.



Учні-переможці у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення» нагороджувались дипломами управління освіти і науки облдержадміністрації та цінними подарунками, а вчителі – Почесними грамотами управління освіти і науки облдержадміністрації.



Підбірки книг на патріотичну тематику отримали переможці конкурсу від обласного об'єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка. Вітаємо переможців і віримо, що вони ніколи не матимуть сумніву у вічній істині, що знання – це сила! Щиро дякуємо усім, хто зробив перемогу цих хлопчиків і дівчаток можливою. Нехай сторицею повертається до вас Любов, Добро, Знання, якими ви так щедро засіваєте свою професійну ниву.



На завершення актори театру ляльок запросили переглянути театральну фантазію за поезією Тараса Шевченка «Думи мої, думи…», ще раз довівши, що творчість Шевченка є надзвичайно актуальною і сьогодні. Присутні отримали велике задоволення від вистави і щедро дарували акторам свої оплески.



 
Переглядів: 313 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР