26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


15:11:30
Обласний вебінар для керівників гуртків художньо-естетичного напряму закладів професійної (професійно-технічної) освіти
Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області на 2021 р., 26 лютого 2021 року об 11.00 відбувся обласний вебінар з теми «Адаптація керівника гуртка художньо-естетичного напряму закладів професійної (професійно-технічної) освіти в умовах карантину, як важлива складова успішної професійної діяльності. Дистанційні форми роботи з учнівською молоддю».

Мета заходу:
підвищення професійної майстерності керівників гуртків художньо-естетичного напряму професійно-технічних навчальних закладів;
надання практичної та методичної допомоги щодо впровадження і дієвого використання сучасних прогресивних підходів до реалізації позаурочної освіти;
обговорення правил участі в обласних дистанційних конкурсах, ініційованих НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області;
обмін досвідом  та створення атмосфери співпраці між керівниками гуртків художньо-естетичного напряму професійно-технічних навчальних закладів.

Участь у вебінарі, який відбувався у режимі відео-конференції на платформі Google Meet, взяли 33 керівника гуртків художньо-естетичного напряму закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

З вітальним словом до учасників вебінару  звернувся директор Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Климюк. А також  він розповів про особливості позаурочної діяльності керівників гуртків художньо-естетичного напряму професійно-технічних навчальних закладів в час глобальних змін.

Методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Оксана Кондратюк ознайомила присутніх з програмою заходу, наголосила про необхідність підвищення професійного рівня і творчої майстерності педагогічних працівників, ширшого залучення учнівської молоді до участі у масових заходах і конкурсах обласного, всеукраїнського рівнів, адже саме ці аспекти є важливою умовою розвитку професійної компетентності керівника гуртка художньо-естетичного напряму закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Крім того разом із учасниками, у практичній частині вебінару, вона створила орієнтовну модель сучасного професійно-компетентного керівника гуртка.

Керівник гуртка ДПТНЗ «Острозьке вище професійне училище» Любов Горбатюк ознайомила учасників вебінару з практичними аспектами активізації творчої і пізнавальної діяльності учнів професійно-технічних навчальних закладів засобами сучасних технологій в умовах карантинних обмежень, а також поділилася своєю історією успіху та секретами творчої роботи.



Крім того Бондарчук Іван, керівник гуртка художньо-естетичного напряму Вищого професійного училища №1 м. Рівне,  розповів учасникам вебінару про власні творчі знахідки у професійній діяльності.

Керівники гуртків відмітили, що онлайн-зустріч пройшла цікаво, насичено та змістовно. Вони дякували нам, організаторам вебінару, за корисну інформацію щодо використання інноваційних технологій в освітньому процесі, а також за надання практичної та методичної допомоги щодо впровадження і дієвого використання сучасних прогресивних підходів до реалізації позаурочної освіти.

Разом ми вирішили не зупинятися на досягнутому і створити сучасні умови для прояву в учнів закладів ПТО інтересу до вивчення  музичного мистецтва та використання отриманих знань на практиці.

Дякуємо всім учасникам вебінару за активну участь і плідну співпрацю! Бажаємо міцного здоров'я, потужного творчого натхнення для генерації нових ідей та втілення їх у життя!

 
Переглядів: 312 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР