25.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


15:37:15
Батик - краса жіночими руками
14 квітня 2016 року навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області спільно з міським центром творчості учнівської молоді був проведений обласний семінар-практикум керівників гуртків декоративно–ужиткового та образотворчого мистецтва позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів за темою "Вільний розпис по тканині". Захід проходив на базі філіалу міського центру творчості учнівської молоді „Ровесник”. Участь у семінарі-практикумі взяли 15 керівників гуртків з позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів.
Методист МЦТУМ Хилько Любов Степанівна провела з учасниками семінару комунікативні вправи, залучила їх до активної взаємодії, ознайомила з актуальністю використання розпису по тканині в сучасному дизайні та перспективи впровадження в практичну діяльність даних технік.Тетяна  Олександрівна  Примачек,  завідувач художньо-технічного відділу ознайомила присутніх з особливостями техніки "батик", його видами та технологічними властивотями, презентувала власноруч виготовлені вироби у техніках "холодний" та "вузликовий" батик.
Практичне завдання учасники семінару виконували під керівництвом завідувача відділом  МЦТУМ Мудрик Оксани Євгенівни, яка продемонструвала техніку вільного розпису по тканині, грунтованій соляним розчином. 
В позитивній атмосфері та творчій співпраці учасники підвищили свою майстерність, власноруч виготовляючи оригінальні фрагменти сувенірних виробів даною технікою. 
На завершення семінару відбувся круглий стіл де учасники поділилися враженнями, обговорили результати творчої діяльності, висловили думки, пропозиції та побажання. Мельник Вікторія Богданівна, методист Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області, висловила щиру подяку усім учасникам та колективу міського центру творчості учнівської молоді за тісну та плідну співпрацю в проведенні заходу.
  
Переглядів: 482 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР