18.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


13:34:46
Керівники та учасники євроклубів ПТНЗ подебатували під час дискусійного клубу від Представництва ЄС
26 березня 2016 року на базі 7 навчального корпусу Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне, вул. Карнаухова 53а) відбувся дискусійний клуб за темою «Чи готові українці жити за правилами європейського співтовариства?»
Дискусійний клуб відбувся в рамках щорічного всеукраїнського проекту Представництва Європейського Союзу «ЄС: вибір української молоді». На початку заходу координатор зустрічі Ірина Диба розповіла про умови та переваги конкурсів ініційованих Представництвом ЄС. Згодом всі учасники отримали коротке відео-привітання від Давида Стуліка, прес-аташе ЄС в Україні. Також лунали слова вітання від Миколи Орлова, засновника громадської організації «Аналітичний центр розвитку міста «ЗЕОН». Серед євроклубів, які діють у професійно-технічних навчальних закладах області учасниками дискусійного клубу стали учні та керівники євроклубів таких ПТНЗ області: ДПТНЗ «Березнівське вище професійне училище», ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і  торгівлі», ДПТНЗ «Соснівський професійний ліцей», ВПУ № 1 м. Рівне, та ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту».
Дискусійний клуб у Рівному пройшов у форматі дебатів. Всі учасники формували команди з двох гравців. За підсумками двох раундів до фіналу вийшла команда «Альтруїстів» у складі Марії Петрівни Наконечної, методиста НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області та Наталії Володимирівни Мельник, керівника євроклубу «Власна справа» ДПТНЗ «Березнівське вище професійне училище». У фінальному раунді дебатів «Альтруїсти» посіли почесне ІІ місце та були нагороджені медалями. 
Серія дискусійних клубів від Представництва ЄС не завершується. 4 квітня 2016 року в Луцьку відбудеться дискусійний клуб за темою «Участь громади у розвитку територій». Час проведення: 15:00. Місце проведення уточнюється. Для участі в дискусійному клубі необхідно заповнити електронну заявку на сайті: http://euroquiz.org.ua/discussion-clubs 
 














 
Переглядів: 467 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР