19.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


12:48:47
Відбулася інструктивно-методична нарада з керівниками євроклубів ПТНЗ області
19 квітня 2016 року на базі Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулася інструктивно-методична нарада з керівниками євроклубів професійно-технічних навчальних закладів області за темою «Діяльність євроклубів професійно-технічних навчальних закладів у 2015 – 2016 навчальному році». Захід відвідали керівники 16 євроклубів, що діють у ПТНЗ області. Спеціальним гостем заходу була співкоординатор євроклубу «Єврозерна» Костопільської ЗОШК № 6 Мирослава Володимирівна Серветник. На початку заходу методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Марія Петрівна Наконечна ознайомила присутніх із порядком роботи наради. 




Було надзвичайно цікаво поспілкуватися з Мирославою Володимирівною Серветник. Гостя розповіла про особливості діяльності євроклубу «Єврозерна» Костопільської ЗОШК №6 та поділилася досвідом співпраці з Преставництвом ЄС в Україні.



Мирослава Володимирівна привезла значну кількість інформаційних та промо-матеріалів від Представництва ЄС, які подарувала центру. Марія Петрівна Наконечна та Мирослава Володимирівна Серветник домовилися про подальшу співпрацю. Упродовж наради керівники євроклубів ПТНЗ області звітували про роботу за рік. Керівники євроклубів ДПТНЗ «Березнівське вище професійне училище»,

  

ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», ДПТНЗ «Соснівський професійний ліцей», ВПУ № 1 м. Рівне, ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» та ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей» поділилися враженнями від участі у дискусійних клубах від Представництва ЄС, що відбулися у Рівному та Луцьку 26 березня та 4 квітня 2016 року.

 
В цілому нарада виявилася цікавою та корисною для всіх її учасників. Керівники євроклубів ПТНЗ області вирішили не зупинятися на досягнутому та продовжувати курс на тісну співпрацю з Представництвом ЄС в Україні

 
 

 
Переглядів: 508 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР