24.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


17:34:06
Конкурси та дискусійні клуби від представництва ЄС для активної молоді
Представництво ЄС в Україні в рамках Всеукраїнського проекту «ЄС: вибір української молоді» оголошує 5 конкурсів та низку дискусійних клубів. Цьогоріч активна українська молодь має змогу проявити себе в таких конкурсах: євровікторина, конкурс відео, конкурс аудіо, конкурс фото, та конкурс блогів.
Євровікторина дає змогу кожному перевірити свої знання про ЄС та дізнатися вражаючі факти. Кожного учасника чекають два раунди по 10 запитань від найкращих знавців Європи. Реєстрація учасників на сайті розпочалася 2 лютого 2016 року.
Конкурс відео «Бути європейцем» запрошує до участі конкурсантів віком від 16 до 30 років. Тематичне спрямування конкурсу: мультикультуралізм та толерантність, відкриті кордони, демократичні цінності, молодіжна політика ЄС, економічна співпраця України з ЄС, Угода про Асоціацію: переваги та недоліки для України. Ключові вимоги до відео такі: тривалість не повинна перевищувати 3 хвилини, відеоконтент  повинен бути оригінальним та не використовувати чужу інтелектуальну власність, відео мусить відповідати тематиці співпраці України та ЄС. Останній день реєстрації та подачі конкурсних робіт – 25 березня 2016 року.
Конкурс аудіо має три номінації: «Конкурс аудіоподкастів», «Конкурс пісні», «Конкурс аудіовікторин». Подкаст – це коротка аматорська радіопрограма. Учасники цієї номінації вільні у виборі жанру: репортаж, аналітика, інтерв’ю, чи будь-що інше. Основні вимоги до подкастів такі: тривалість не повинна перевищувати 10 хвилин, оригінальність та відсутність чужої інтелектуальної власності, співзвучність тематиці співпраці України та ЄС.
Конкурс пісні окреслює таке тематичне спрямування: європейські цінності в українській культурі, спільна історія України та Європи, європейські можливості для молоді. Пісня має відповідати таким трьом критеріям: тривати менше 4 хвилин, темою пісні має бути Європа та ЄС, пісня не може використовувати слова або музику інших виконавців.
Конкурс аудіо вікторин дає змогу проявити свою кмітливість та поборотися за призи. Все просто. Треба лиш скласти запитання, які стосуватимуться історії Євросоюзу або співпраці між Україною та ЄС. Після цього увімкнути диктофон та задавати ці питання друзям, знайомим чи навіть перехожим на вулиці. Аудіозапис повинен тривати не більше як 10 хвилин.
Аудіозаписи у всіх трьох номінаціях необхідно завантажити на сервіс SoundCloud.com та зареєструватися на сайті до 25 квітня 2016 року.
Прийом заявок про участь та конкурсних робіт на конкурс фото триває до 28 березня. Один учасник може подати декілька робіт. У травні 20 найкращих робіт будуть представлені публіці під час фотовиставки у Києві.
З 11 лютого до 20 травня 2016 року триває конкурс блогів. Відвідувачі блогу на тему співпраці України-ЄС читатимуть роботу та залишатимуть коментарі. Автор блогу, який збере найбільше переглядів, поширень та коментарів стане переможцем конкурсу.
Переможці конкурсів гарантовано отримають цінні подарунки від Представництва ЄС.
Представництво ЄС також оголошує низку дискусійних клубів у різних містах України. 26 березня 2016 року на базі 7-го навчального корпусу НУВГП (вул. Миколи Карнаухова, 53а) відбудеться дискусійний клуб за темою «Чи готові українці жити за правилами європейського співтовариства?» організований представництвом ЄС. Початок заходу о 10 годині. Для участі у дискусійному клубі необхідно подати заявку.
Детальніше про умови та порядок проведення конкурсів та дискусійних клубів можна дізнатися перейшовши за посиланням: http://euroquiz.org.ua/
Керуючись ключовими засадами діяльності євроклубів у професійно-технічних навчальних закладах у Рівненській області Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області рекомендує євроклубам, що діють у ПТНЗ області взяти участь у конкурсах та відвідати дискусійні клуби. 
Переглядів: 435 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР