23.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


11:38:31
Відбулось засідання оглядової комісії
01 квітня 2016 року на базі навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулось засідання оглядової комісії з ціллю перегляду документів творчих колективів, які рекомендуються на присвоєння та підтвердження почесних звань "Народний художній колектив" і "Зразковий художній колектив". На засідання комісії були запрошені керівники художніх колективів, які рекомендуються на присвоєння та підтвердження почесних звань. Присутніх привітав директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Климюк Володимир Миколайович.
Переглянувши матеріали, оглядова комісія відзначила, що репертуар колективів, майстерність виконання, сценічна культура відповідають вимогам Положення про "Народний художній колектив" та "Зразковий художній колектив". Враховуючи висновки оглядової комісії, перед Міністерством освіти і науки України буде порушуватись клопотання:
1. Про присвоєння почесного звання "Народний художній коленктив" камерному хору "Аве Марія" Рівненського міського Палацу дітей та молоді.
2. Про присвоєння почесного звання "Зразковий художній колектив":
клубу авторської пісні "Музика мрій" Рівненського міського Палацу дітей та молоді;
майстерні поліського побуту школи образотворчого мистецтва Рівненського міського Палацу дітей та молоді;
студії декоративно-прикладного мистецтва "Клубок" КЗ "Районний Будинок дитячої і юнацької творчості Березнівської районної ради".
3. Про підтвердження почесного звання "Зразковий художній колектив" естрадному колективу "Веселка" Дубровицького центру позашкільної освіти.

 







 
Переглядів: 435 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР