25.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


10:48:26
Знай і люби свій край!
З 14 квітня по 31 травня 2017 року у Навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області буде проводитися обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу образотворчого та  декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів.    Захід проводиться з метою підтримки та розвитку декоративно-ужиткового мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді, популяризації своєрідності народної культури, відродження традицій місцевих осередків народного мистецтва.  
 На виставці будуть представлені роботи за такими напрямами: художнє різьблення по дереву, паперопластика, художнє плетіння (лоза, рогіз, соломка),  вишивка, в’язання спицями та гачком, бісероплетіння, м’яка іграшка,  аплікація, витинанка, народна лялька, малюнок та інші.
 Конкурсні роботи, які зайняли перші призові місця, візьмуть участь у Всеукраїнській виставці-конкурсі «Знай і люби свій край» у місті Києві. 
 Запрошуємо учнів, педагогічних працівників, жителів і гостей міста завітати на   виставку та отримати позитивні враження.
 Виставка працює за адресою: м. Рівне, вул. С. Бандери, 39А (з 09.00 до 17.00).
Переглядів: 469 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР