26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


 
«Сміх -  це ліки від хвороби,
Сміх вбиває всі мікроби.
Сміх лікує біль розлуки,
Гонить геть душевні муки.»

Марія Артишук «Сміх»
 
Сміх це доволі цікаве та серйозне явище. Існує ціла наука, яка вивчає сміх і зветься вона гелотологія. Гелотологія cтверджує, що сміх робить людину здоровішою і щасливішою. Вчені Гарвардського університету переконані, що весела вдача знижує шанси захворіти на 50 %. І справді, сміх підвищує творчі здібності ... Читать дальше »
Переглядів: 701 | Додав: admin | Дата: 11.10.2017

 З 03 по 05 жовтня 2017 року у м. Рівне відбувся обласний етап конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», який проходить в рамках Міжнародного конкурсу «SanremoJunior-Україна». Засновники та організатори конкурсу – творче об’єднання The Bright Children of  Ukraine та Благодійний фонд народного депутата України Ярослава Москаленка. Його мета  – дати шанс талановитим дітям із найвіддаленіших куточків України здійснити свою мрію та виступити на великій сцені у професійному супроводі. Участь у конкурсі взяли 22 учасники з різних районів та міст області. Головний приз – право представляти Рівненщину на національному відборі до світового фестивалю Сан-Ремо, що проходитиме в Італії. ... Читать дальше »
Переглядів: 620 | Додав: admin | Дата: 09.10.2017

З 03 по 05 жовтня 2017 року у м. Рівне відбудеться обласний етап конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», який проходитиме в рамках Міжнародного конкурсу «SanremoJunior-Україна». Засновники та організатори конкурсу – творче об’єднання The Bright Children of  Ukraine та Благодійний фонд народного депутата України Ярослава Москаленка. 

Метою конкурсу є формування у дітей ціннісного ставлення до мистецтва, національно-патріотичне виховання, популяризація української народної та естрадної пісні, виявлення та підтримка юних обдарованих виконавців, надання можливості талановитим дітям заявити про себе, отримати шанс на визнання та подальше професійне становлення. ... Читать дальше »
Переглядів: 890 | Додав: admin | Дата: 12.09.2017

13 липня 2017 року у конференц-залі Вищого професійного училища № 1 м. Рівне відбувся форум «Досконалості немає меж», в рамках якого відбулася церемонія вручення нагород переможцям конкурсу проектів «Євроклуб року» серед євроклубів професійно-технічних навчальних закладів області. Захід відвідали більш як 30 учасників.
   На початку форуму всіх присутніх привітав директор Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Миколайович Климюк. ... Читать дальше »
Переглядів: 449 | Додав: admin | Дата: 28.08.2017

В рамках українсько-польського проекту «Ініціативна молодь на ринку праці – підвищення якості професійного та підприємницького навчання в українських навчальних закладах з використанням методів моделювання» відбувся конкурс на найкращу ідею підприємницької діяльності для учнівської молоді Львівської, Волинської та Рівненської областей. У конкурсі взяли участь 50 учасників та лише 15 кращих команд були відібрані до участі у фіналі. За результатами фінального ІІІ етапу конкурсу перше місце здобула команда ДПТНЗ «Березнівське вище професійне училище»: учасники євроклубу «Власна справа» Ірина Остапчук, Марія Бугай, Роман Сульжик на чолі з керівником Наталією Володимирівною Мельник.

Переможці розробили та презентували інноваційну ідею для підприємницької діяльності зорієнтовану на потреби молоді та місцевої спільноти, а саме – відкриття барбершопу «Козак». ... Читать дальше »
Переглядів: 469 | Додав: admin | Дата: 12.06.2017

«Тож над землею лийся, пісне знов,
Сій між людьми краси й добра насіння.
Гнів заколисуй і неси любов
Із покоління в покоління.»

Щороку на третій день Трійці навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області спільно з товариством з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське підприємство ім. Воловікова» організовує фестиваль вокально-хорового мистецтва «Поліський краю дорогий…». ... Читать дальше »
Переглядів: 528 | Додав: admin | Дата: 08.06.2017

6 червня 2017 року в Будинку культури села Горбаків Гощанського району відбудеться 7-й обласний відкритий фестиваль вокально-хорового мистецтва "Поліський краю дорогий...", присвячений творчості композиторів Рівненщини та Волині. Організаторами фестивалю є Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та товариство з обмеженою відповідальністю "Сільськогосподарське підприємство ім.Воловікова". До участі у фестивалі запрошуються вокально-хорові колективи та окремі виконавці навчальних закладів, закладів культури (незалежно від їх відомчого підпорядкування). Фестиваль ставить за мету патріотичне виховання засобами українського мистецтва, розширення культурно-мистецьких стосунків у міжрегіональному співтоваристві. ... Читать дальше »
Переглядів: 345 | Додав: admin | Дата: 29.05.2017

Хореографічне мистецтво має велике значення в естетичному розвитку дитини, воно прищеплює любов до прекрасного. З цією метою 25 травня 2017 року в Будинку культури с.Горбаків Гощанського району відбувся обласний фестиваль-конкурс хореографічних колективів "Веселі закаблуки" серед учнів навчальних закладів області.
 Цього року у фестивалі брало участь 40 хореографічних колективів - переможці районних та міських фестивалів-конкурсів. Фестиваль проводився за такими номінаціями: народний танець, сучасний танець, бальний танець. З кожним роком цей захід набирає обертів: збільшується кількість учасників, зростає майстерність виконання, збагачується репертуар. Членам журі було важко визначити переможців, але сподіваємось, що незадоволених не залишилось. ... Читать дальше »
Переглядів: 571 | Додав: admin | Дата: 26.05.2017

25 травня 2017 року в Будинку культури с.Горбаків Гощанського району відбудеться обласний фестиваль-конкурс хореографічних колективів "Веселі закаблуки" серед учнів навчальних закладів. Засновником та організатором фестивалю-конкурсу є управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та ТОВ "Сільськогосподарське підприємство ім.Воловікова". Проводиться він з метою розвитку і популяризації дитячої хореографії, підтримки талановитих хореографів, окремих виконавців та колективів, естетичного виховання учнівської молоді засобами хореографічного мистецтва.
 У фестивалі беруть участь дитячі хореографічні колективи віком до 18 років - переможці районних, міських фестивалів-конкурсів. ... Читать дальше »
Переглядів: 556 | Додав: admin | Дата: 23.05.2017

20-21 травня 2017 року у місті Вінниця відбувся ІІІ Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв «Зірковий тріумф - 2017», який щорічно проводиться за підтримки Вінницької обласної державної адміністрації, обласної ради, управління культури і мистецтв з метою здійснення культурних, освітньо-видовищних заходів всеукраїнського рівня, виявлення і підтримки талановитих дітей та молоді у різних видах мистецтва і творчості, стимулювання керівників до розвитку юних талантів. 
За призові місця змагалися більше 80 хореографічних колективів з різних областей України. Рівненщину представляли вихованці хореографічних ансамблів «Сонях» (керівник Наталія Гаврилюк), «Натхнення» (керівник Ірина Ясенчук) Костопільського будинку школярів та юнацтва, які показали високий професійний рівень підготовки. За рішенням журі наші танцюристи вибороли такі призові місця: ... Читать дальше »
Переглядів: 450 | Додав: admin | Дата: 23.05.2017

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР