26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


14:50:05
Вітаємо переможців «Зіркового тріумфу»
20-21 травня 2017 року у місті Вінниця відбувся ІІІ Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв «Зірковий тріумф - 2017», який щорічно проводиться за підтримки Вінницької обласної державної адміністрації, обласної ради, управління культури і мистецтв з метою здійснення культурних, освітньо-видовищних заходів всеукраїнського рівня, виявлення і підтримки талановитих дітей та молоді у різних видах мистецтва і творчості, стимулювання керівників до розвитку юних талантів. 
За призові місця змагалися більше 80 хореографічних колективів з різних областей України. Рівненщину представляли вихованці хореографічних ансамблів «Сонях» (керівник Наталія Гаврилюк), «Натхнення» (керівник Ірина Ясенчук) Костопільського будинку школярів та юнацтва, які показали високий професійний рівень підготовки. За рішенням журі наші танцюристи вибороли такі призові місця:
ІІ місце – середня група хореографічного ансамблю «Натхнення» з танцем «Марічки»;
ІІІ місце – підготовча група  хореографічного ансамблю «Натхнення» з танцем «Солохи»;
ІІІ місце – хореографічний ансамбль «Сонях» з танцем «Василина». 
 

Переможці були нагороджені дипломами за високу майстерність виконання хореографічних номерів, а керівники – подяками за вагомий особистий внесок у створення духовних цінностей підростаючого покоління, активну професійну діяльність та відродження і розвиток національної української культури. 
 

Скарбничка досягнень та перемог вихованців Костопільського будинку школярів та юнацтва збільшилася! Вітаємо переможців! Зичимо нових творчих досягнень
Переглядів: 451 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР