24.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


09:48:54
Обласний етап конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України» у м. Рівне
З 03 по 05 жовтня 2017 року у м. Рівне відбудеться обласний етап конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», який проходитиме в рамках Міжнародного конкурсу «SanremoJunior-Україна». Засновники та організатори конкурсу – творче об’єднання The Bright Children of  Ukraine та Благодійний фонд народного депутата України Ярослава Москаленка. 

Метою конкурсу є формування у дітей ціннісного ставлення до мистецтва, національно-патріотичне виховання, популяризація української народної та естрадної пісні, виявлення та підтримка юних обдарованих виконавців, надання можливості талановитим дітям заявити про себе, отримати шанс на визнання та подальше професійне становлення.

Обласний етап конкурсу проходитиме під патронатом Рівненської обласної державної адміністрації. Переможець відбору змагатиметься у всеукраїнському фіналі за право поїхати до Сан-Ремо. Національний фінал заплановано на 28 лютого 2018 року. А італійський фестиваль проходитиме у травні. Конкурс «Яскраві діти України» стане щорічним. Нещодавно для цього було підписано франшизу між президентом міжнародного конкурсу «SanremoJunior» Паоло Альберті та Ярославом Москаленком на п’ять років. Таким чином, кому не пощастило цього разу, має шанс спробувати свої сили в наступному році. 
 
 
"Яскраві діти України - 2017 ", Волинь 

 
"Яскраві діти України - 2017 ", Сумщина 

 
"Яскраві діти України - 2017 ", Київщина 

 
"SanremoJunior - 2016", м. Мілан, Італія 

 
Переможець "SanremoJunior - 2017" 




 
Переглядів: 890 | Додав: admin | Теги: sanremojunior, фестиваль, яскрві діти україни
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР