23.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


20 грудня 2017 року  в актовій залі Технічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування проводився ІІ етап обласного етнофестивалю «Вифлеємська зірка» серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів. Організаторами етнофестивалю є управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області. Фестиваль проводився з метою залучення учнівської молоді до вивчення та популяризації кращих зразків українського народного мистецтва, збереження стародавніх українських звичаїв, які передаються з покоління в покоління. ... Читать дальше »
Переглядів: 598 | Додав: admin | Дата: 21.12.2017

У навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів Рівненщини відбулось урочисте відкриття обласної виставки-конкурсу робіт образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва вихованців інтернатних закладів. ... Читать дальше »
Переглядів: 415 | Додав: admin | Дата: 21.12.2017

Щорічно 9 грудня за ініціативою Організації Об’єднаних Націй відзначається Міжнародний день боротьби з корупцією. У цей день, 9 грудня 2003 року, в мексиканському місті Меріда на політичній конференції високого рівня була відкрита для підписання Конвенція ООН проти корупції (прийнята Генеральною асамблеєю ООН 31 жовтня 2003 року). Цей міжнародний договір передбачає заходи щодо попередження корупції, покарання винних, а також механізми міжнародного співробітництва в боротьбі з нею. «Україна без корупції» - під такою назвою з 14 листопада по 04 грудня 2017 року проходив обласний конкурс дитячого малюнка, організований управлінням освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації ... Читать дальше »
Переглядів: 1144 | Додав: admin | Дата: 14.12.2017

20 грудня 2017 року о 10.30 у актовій залі Технічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування (м.Рівне, вул.Орлова, 35) проводитиметься ІІ етап обласного етнофестивалю «Вифлеємська зірка» серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів. Організатором фестивалю є управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.
Фестиваль проводиться з метою залучення учнівської молоді до вивчення та популяризації кращих зразків українського народного мистецтва, збереження стародавніх українських звичаїв, які передаються з покоління в покоління. ... Читать дальше »
Переглядів: 435 | Додав: admin | Дата: 11.12.2017

7 грудня 2017 року на базі Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулася нарада з керівниками євроклубів ПТНЗ області за темою «Особливості діяльності євроклубів у професійно-технічних навчальних закладах у 2017 – 2018 навчальному році». Захід відвідали керівники 17 євроклубів. З вітальним словом до учасників наради звернувся директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Миколайович Климюк. Методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Марія Петрівна Наконечна окреслила ключові аспекти діяльності євроклубів у професійно-технічних навчальних закладах у 2017-2018 році. Під час наради були обговорені перспективи участі євроклубів ПТНЗ у програмі ... Читать дальше »
Переглядів: 465 | Додав: admin | Дата: 08.12.2017

Вихованці Костопільського Будинку школярів та юнацтва побували на Івано-Франківщині, де взяли участь у ІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Франківська дзиґа». На конкурс з'їхалися учасники з різних куточків України: Львова, Черкас, Сум та ін. Вихованці Костопільського Будинку школярів теж продемонстрували свій талант і артистичність та завоювали призові місця: хореографічний ансамбль «Сонях» (керівник Наталія Гаврилюк) із запальним танком «Василина» став володарем І місця; хореографічний ансамбль «Візерунок» (керівник Наталія Гаврилюк) за виконання композиції «Молюся за тебе» виборов ІІ місце; Рабець Вероніка, вихованка вокального ансамблю «Кольорові сни» (керівник Ірина Салівончик) з піснею «Чекай» отримала ІІІ місце. Це є доказом того, що талантам і натхненню вихованців Костопільського Будинку школярів та юнацтва немає меж. ... Читать дальше »
Переглядів: 358 | Додав: admin | Дата: 07.12.2017

Початок зими приніс вихованцям Костопільського будинку школярів та юнацтва нові перемоги. Учасники хореографічного ансамблю «Натхнення» (керівник Ірина Ясенчук) та вихованці етногурту «Ладовиця» (керівник Оксана Красун) взяли участь у Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячо-юнацької творчості «Перлина FEST» у місті Києві 02 грудня 2017 року. Конкурс проходив у колонній залі Київської міської державної адміністрації і нараховував більше двохсот учасників вокально-хореографічного напряму. Наші вихованці достойно представили свої колективи та заклад, завоювавши призові місця. ... Читать дальше »
Переглядів: 327 | Додав: admin | Дата: 07.12.2017

Вихованці ансамблю сучасного танцю «Феєрія» (керівник Скороход Марія Павлівна) Костопільського будинку школярів та юнацтва взяли участь у IV Всеукраїнському багатожанровому конкурсі мистецтв «ЄДНАЄМО СЕРЦЯ», який відбувся у європейському місті фонтанів – Вінниці. Старша група «Феєрії» з хореографічною композицією «Добрий ранок, Україно!» виборола І місце, а вихованці молодшої групи з композицією «Перлина - Україна» - ІІ місце. Участь у конкурсі мистецтв «ЄДНАЄМО СЕРЦЯ» взяли також вихованки театру пісні «Співограй» Кожушок Анастасія та Михальська Віра (керівник Варман Софія Анатоліївна). З піснею «Грушечка» дівчатка завоювали ІІ місце. Вітаємо переможців!

... Читать дальше »
Переглядів: 354 | Додав: admin | Дата: 04.12.2017

30 листопада 2017 року на базі Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбувся семінар з керівниками гуртків художньо-естетичного напряму професійно-технічних навчальних закладів за темою «Особистісно зорієнтований підхід до організації  освітнього процесу в професійно-технічних навчальних закладах як засіб розвитку творчих здібностей учнів»
;Мета семінару – поліпшення виховної роботи з учнівською молоддю, підвищення професійного рівня та творчої майстерності керівників гуртків, виявлення і поширення нових педагогічних технологій, ефективних форм і методів роботи. 
У роботі семінару взяли участь 19 керівників гуртків художньо-естетичного напряму. ... Читать дальше »
Переглядів: 559 | Додав: admin | Дата: 30.11.2017

21 листопада українці відзначають одне з нових, але знакових свят в історії України – День Гідності та Свободи. З метою донесення до молодого покоління правдивої інформації про події Революції Гідності, належного вшанування патріотизму і мужності учасників цієї доленосної події в житті українського народу, вшанування пам’яті загиблих за волю України, героїв Небесної Сотні та учасників АТО у професійно-технічних навчальних закладах області проводились патріотичні заходи. Зокрема, учні ПТНЗ взяли участь у акції «Запали вогонь біля пам'ятного знаку Героям Небесної сотні» ... Читать дальше »
Переглядів: 368 | Додав: admin | Дата: 22.11.2017

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР