26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


11:38:06
Відбувся форум євроклубів професійно-технічних навчальних закладів області «Досконалості немає меж»
13 липня 2017 року у конференц-залі Вищого професійного училища № 1 м. Рівне відбувся форум «Досконалості немає меж», в рамках якого відбулася церемонія вручення нагород переможцям конкурсу проектів «Євроклуб року» серед євроклубів професійно-технічних навчальних закладів області. Захід відвідали більш як 30 учасників.
   На початку форуму всіх присутніх привітав директор Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Миколайович Климюк. Особливим гостем форуму був заслужений художник Міжнародної федерації фотомистецтва, організатор найбільших в Україні фотопроектів, ліквідатор аварії на ЧАЕС, засновник школи фотографії в Рівному Олександр Харват. Олександр зазначив, що в житті важливо займатися тією справою, яку любиш. Захід також відвідала випускниця ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» Ольга Боятюк. Минулого року Ольга здобула перше місце у номінації «Літературний твір» у конкурсі євроклубів «Мій вклад в майбутнє України».
 
 

   Професор Лінкольнського університету був вражений роботою конкурсантки та її роздумами про майбутнє України. Ноел Гірманс переконаний, що такі діти повинні здобути вищу освіту. Саме тому спонсор конкурсу вирішив оплатити вартість навчання Ольги у вищому навчальному закладі України за її вибором. Ольга обрала Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені Степана Дем’янчука. Цьогоріч Ольга завітала на форум аби розповісти про те, як змінилося її життя та що нового вона відкрила для себе. 
   В рамках форуму також відбулася церемонія вручення нагород переможцям конкурсу проектів «Євроклуб року» серед євроклубів ПТНЗ області. Конкурс проводився під гаслом «Досконалості немає меж», яке власне і стало ключовим питанням форуму. У своїх проектних роботах євроклуби продемонстрували досягнення за три роки існування. Роботи оцінювало професійне журі, до складу якого увійшли: професор Лінкольнського університету, голова журі, Ноел Гірманс, заслужена артистка України, Галина Василівна Цьомик, кандидат історичних наук Галина Дмитрівна Борейко та методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області, Марія Петрівна Наконечна.
 

Перед врученням нагород член журі конкурсу Галина Василівна Цьомик у своєму виступі зазначила, що всі роботи були надзвичайно цікавими, проте все ж окремі були сильнішими, що і визначило їх долю. Галина Василівна побажала євроклубівцям та їх наставникам не зупинятися на досягнутому і продовжувати самовдосконалюватися.
 
 

Отож, відповідно до наказу НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області від 12 липня 2017 року № 10 «Про підсумки конкурсу проектів «Євроклуб року» серед євроклубів професійно-технічних навчальних закладів», євроклубом року визнано євроклуб «Власна справа» ДПТНЗ «Березнівське вище професійне училище», керівник – Н. В. Мельник. Друге місце посів євроклуб «Нація» ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», керівники: О. Я. Доманська, Ю. М. Самоїл, К. М. Іванців, І. Є. Самоїл, а третє - євроклуб «Європейський горизонт» Вищого професійного училища № 1 м. Рівне, керівник – А. В. Красовський. Окремі євроклуби були нагороджені у номінаціях: «Цікава підприємницька ідея» - євроклуб «Euroworld» Вищого професійного училища № 25 смт. Демидівка, керівник – І. В. Боратинський; «Естетичність та лаконічність» - євроклуб «Unity» ДПТНЗ «Острозьке вище професійне училище», керівник – Т. К. Калениченко; «Оригінальність презентування інформації з використанням двомовності» - євроклуб «StarWay» Квасилівського професійного ліцею, керівники: Н. В. Бондар, Т. Ю. Суханицька; «Грунтовність та неординарність у дослідницьких пошуках» - євроклуб «Молодь Європи» ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей», керівник – О. Л. Белік. Усі інші євроклуби отримали подяки за участь у конкурсі. 
 

   Наприкінці форуму учасники ділилися враженнями від роботи в євроклубі та участі у конкурсах. Вцілому форум видався успішним та цікавим для всіх його учасників.

 
Переглядів: 450 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР