24.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


17:36:15
Таланти майбутніх залізничників
18 лютого в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулися загальноучилищні батьківські збори.
    За традицією після завершення зборів відбувся звітний концерт колективів художньої самодіяльності, учасники якого представили різні жанри. Звітний концерт - визначна подія у житті кожного колективу, зокрема кожного учасника в цілому. Адже творчий сезон наближається до завершення і кожен учасник прагне показати вміння, навички, рівень професіоналізму, які він здобув в улюбленому колективі. Подарували приємні миті естрадні пісні у виконанні учасників Зразкового гурту естрадної пісні «Мереживо» під керівництвом Василя Коломиса. Не менш захоплюючими були і концертні номери Народного духового оркестру під керівництвом Василя Денисюка та Народного оркестру народних інструментів на чолі з Олександром Ткачиком. Вразив своєю оригінальністю та порадував присутніх феєричним шоу колектив барабанщиць «Ритми планети» (керівник Микола Галас). Завершився концерт піснею Тіни Кароль «Україна – це ти». 
 
  

Підхватили пісню і усі присутні в залі: адже так  хочеться, аби Господь зберіг нашу державу і послав такий довгожданий мир та спокій. Глядачі були захоплені та приємно вражені високим рівнем художніх колективів, де учні мають добру можливість реалізуватися у творчості. 
    Після завершення концерту від навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області учасників концерту привітала методист Любов Сидорчук, яка відмітила високу майстерність художніх колективів училища та вручила подяку директору закладу Руслану Шевчуку за пропаганду української культури і мистецтва, організацію культурного дозвілля, розвиток творчих обдарувань учнів. Сподіваємося, що батьки, які побували цього дня в училищі, отримали багато приємних вражень і переконалися у тому, що їхні діти у надійних руках. 
 
  

    Різнобічні таланти дітей присутні мали змогу оцінити і під час виставок, які діяли у фойє: це роботи учасників декоративно-прикладного гуртка «Вишивайка» (керівник Поліщук Н.А.), зразки різноманітних інструментів, виготовлених під час уроків виробничого навчання та виставка нагород училища.
    Присутні на заході ще раз переконалися, що цей навчальний заклад є  осередком творчості, майстерності та кузнею справді непересічних талантів. І об’єднують ці таланти керівники - справжні корифеї, закохані у свою справу, які щодня з любов’ю та наснагою втілюють у життя свої творчі ідеї.
 
Переглядів: 468 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР