25.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


15:57:36
Вшануймо День Європи
Згідно з  Указом Президента України «Про День Європи» від 19 квітня 2003 року № 339/2003 щорічно у третю суботу травня в Україні проводять заходи присвячені відзначенню Дня Європи.  День Європи дає нам можливість зблизитися та краще пізнати один одного, як добрим сусідам. Він також дозволить нам дізнатися про те, скільки всього вже було зроблено Європейським Союзом і державами, що входять до нього, в Україні, та яким чином розвиватимуться наші дружні відносини у майбутньому. 
Відзначення Дня Європи в Україні – це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. Тому Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області рекомендує директорам ПТНЗ та керівникам євроклубів у ПТНЗ підтримати добру традицію та провести пізнавальні та естетичні заходи задля вшанування Дня Європи протягом 16 – 20 травня 2016 року.
Пам’ятаймо, День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.
Переглядів: 400 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР