26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


14:36:43
​Сила краси і гармонії
Нещодавно, у рамках обласного конкурсу "Міс Профтехосвітяночка", що проводиться серед учениць професійно-технічних навчальних закладів, у окремих ПТНЗ відбулися училищні конкурси. Так як обласний конкурс цього року не проводився, учасницям та гостям цих дійств повезло - вони здійснили чудову мандрівку в дивовижний світ фантазії, вишуканості і гармонії.
Найталановитіші, найсміливіші, найяскравіші та найамбітніші дівчата боролися за корону переможниці. Майбутні оператори електронно-обчислювальних машин, кухарі-кондитери, кравці представляли свої професії. Учасниці постали перед залом з позитивним настроєм, яскравими посмішками, і, звичайно ж, з бажанням подарувати глядачам якомога більше позитивних емоцій. 
Дівчата співали, танцювали, читали вірші, демонстрували свої розумові здібності, таланти та вміння дефілювати в українських стилізованих костюмах та вечірніх сукнях. Закохані у свій рідний край і рідну мову - усі вони зі сцени довели, що є справжніми українками. 
Хочеться вірити, що обласний конкурс "Міс Профтехосвітяночка" традиційно буде проводитись щорічно. Саме він підтверджує, що українські дівчата є найвродливіші та найпрекрасніші у світі, і, що в непростих умовах, добро, мир, краса та любов переможуть. Якщо кожна людина, намагатиметься додати до життя, хоч крапельку прекрасного, світ зміниться на краще. І тоді, дійсно, рятівником світу стане краса.
Ми вітаємо переможниць і бажаємо нових перемог та досягнень! 
Ясинська Дарина — учениця Рівненського центру професійно-технічної освіти сервісу та дизайну. Майбутній перукар. Обрала професію перукаря тому, що вона  приносить задоволення. Бажання створювати красу зародилося в неї ще змалку.Щоранку, відкриваючи очі, вона мріє, щоб новий день змінив її життя на краще. Тимощук Діана - учениця Квасилівського професійного ліцею. Опановує професію кухара. Дівчина талановита, артистична, харизматична. Гарно співає та танцює, любить готувати.
Симончук Вікторія - учениця Сарненського професійного аграрного ліцею. У майбутньому оператор комп`ютерного набору. Весела, життєлюбна дівчина. Бере активну участь у житті ліцею. Дуже любить сцену. Понад усе любить танцювати і співати. Має великі плани на майбутнє. Панасюк Люба - учениця Соснівського професійного ліцею. Майбутній кухар-кондитер. Мріє бути шеф-кухарем у власному  ресторані. Дівчина має чудовий голос, вишиває, любить проводити вільний час у колі  друзів.  Захоплюється волейболом.
Кохановська Марія - учениця Вищого професійного училища смт Володимирець. Майбутній кухар-кондитер. Дівчина вражає гарним голосом, манерою спілкування та елегантністю. Катерина Сисюкк - учениця Рівненського професійного ліцею. Перемогла у конкурсі Міс Перлина Ліцею-2015.
Переглядів: 516 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР