26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


14:22:50
Запрошуємо на фестиваль
22 травня 2016 року в Будинку культури с.Горбаків Гощанського району відбудеться обласний фестиваль-конкурс хореографічних колективів "Веселі закаблуки" серед учнів навчальних закладів. Засновником та організатором фестивалю-конкурсу є управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та ТОВ "Сільськогосподарське підприємство ім.Воловікова". Проводиться він з метою розвитку і популяризації дитячої хореографії,підтримки талановитих хореографів, окремих виконавців та колективів, естетичного виховання учнівської молоді засобами хореографічного мистецтва.
У фестивалі беруть участь дитячі хореографічні колективи навчальних закладів області віком до 18 років - переможці районних, міських фестивалів-конкурсів. Фестиваль проводиться за такими номінаціями: народний танець, сучасний танець, бальний танець.
Переможці обласного фестивалю-конкурсу "Веселі закаблуки" рекомендуються до участі у Всеукраїнських конкурсах та фестивалях. 
Запрошуємо Вас до участі у фестивалі!
Переглядів: 452 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР