29.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


27 березня 2017 року у навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулось засідання оглядової комісії з метою перегляду документів творчих колективів, які рекомендуються на присвоєння та підтвердження почесних звань «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив». ... Читать дальше »
Переглядів: 467 | Додав: admin | Дата: 28.03.2018

У вересні 2017 – березні 2018 року благодійний фонд ICEPP проводив Всеукраїнський відбір міжнародного конкурсу з молодіжного підприємництва Diamond Challenge for High School Entrepreneurs від університету штату Делавер (University of Delaware USA). Конкурс проводився за напрямами Бізнес концепції (Business Concept) та Соціальні інновації (Social Innovations). 
Учасники євроклубу «Власна справа» ДПТНЗ «Березнівське вище професійне училище» на чолі з ментором Наталією Мельник взяли участь у конкурсі та запропонували до розгляду журі бізнес-ідею відкриття барбершопу «Козак», спрямованого на якісне комплексне надання чоловічих перукарських послуг (класичні та сучасні стрижки, стрижка та моделювання бороди та вусів) та класичного манікюру. ... Читать дальше »
Переглядів: 453 | Додав: admin | Дата: 21.03.2018

13 березня у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулись урочистості, присвячені вшануванню переможців ІІІ етапу XVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої». Темою цьогорічного конкурсу стали слова В’ячеслава Липинського «Ніхто нам не збудує держави, коли ми її самі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути».
Всеукраїнський конкурс учнівської творчості має cімнадцятирічну історію і користується незмінною популярністю серед юних обдарувань Рівненщини. Цього року у своїх роботах учасники продемонстрували не лише майстерність, розвинені навички та невпинний пошук натхнення. Перш за все, вони довели, що молоде українське покоління – це люди, які усвідомлюють себе українцями, єдиною нацією, відчувають гордість за своїх предків, історію, засвідчують власну життєву позицію. ... Читать дальше »
Переглядів: 439 | Додав: admin | Дата: 13.03.2018

06 березня 2018 року  навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області спільно з Рівненським міським центром творчості учнівської молоді був проведений обласний семінар-практикум керівників гуртків декоративно–ужиткового  мистецтва закладів позашкільної та професійно-технічної освіти за темою «Фоаміран в сучасному дизайні».
Захід проходив на базі навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.

Учасниками семінару-практикуму стали 24 керівники гуртків від закладів позашкільної, професійно-технічної освіти та закладів освіти  об’єднаних територіальних громад області Приймачек Тетяна Олександрівна, завідувач художньо-технічного відділу РМЦТУМ, ... Читать дальше »
Переглядів: 581 | Додав: admin | Дата: 07.03.2018

«Воскресну я і ради їх,
Людей закованих моїх,
Убогих, нищих,
Возвеличу, малих отих рабів німих!
І на сторожі коло їх поставлю Слово…» 
Тарас Шевченко

Тарас Григорович Шевченко – геній українського народу, який належить до людей-світочів, що стають дорогими для всього людства і що в пошані всього людства знаходять своє безсмертя. Його пророче слово завжди буде нагадувати нам, що ми є народ, ми є нація. Адже, як писав Олесь Гончар: «Шевченко – це той, хто живе в кожному з нас. ... Читать дальше »
Переглядів: 658 | Додав: admin | Дата: 06.03.2018

13 березня 2018 року об 11 год. у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці (майдан Короленка, 6) відбудеться вшанування переможців ІІІ етапу ХVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої», який проходив за темою «Ніхто нам не збудує держави, коли ми самі її не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути» (В’ячеслав Липинський) відповідно до Плану обласних заходів та участі дітей і учнівської молоді у всеукраїнських заходах за напрямами позашкільної освіти у 2018 році, затвердженого наказом управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 12 січня 2018 року № 13.
До участі у заході запрошуються переможці конкурсу та їх наставники.
Переглядів: 427 | Додав: admin | Дата: 05.03.2018

Протягом січня в області проводився ІІІ етап ХVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої». У ньому змагалися учні закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти, шкіл естетичного виховання області. Цього року конкурс проходив за темою «Ніхто нам не збудує держави, коли ми самі її не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути» (В’ячеслав Липинський).
Учасники конкурсу наблизилися до професійної майстерності, показали свій хист, зріле громадянське мислення, уміння творити. І це переконує: в української нації є майбутнє і, попри всі випробування, пережиті рідним багатостраждальним народом, Україна ніколи не збідніє на таланти. ... Читать дальше »
Переглядів: 477 | Додав: admin | Дата: 09.02.2018

5 лютого 2018 року на базі Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбувся семінар з керівниками драматичних гуртків за темою «Методичні основи розвитку мовного голосу та сценічного мовлення». Захід відвідали 23 учасники. З вітальним словом до учасників семінару звернувся директор Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Миколайович Климюк. ... Читать дальше »
Переглядів: 504 | Додав: admin | Дата: 06.02.2018

20 січня у м. Київ відбувся Перший Всеукраїнський інклюзивний фестиваль-конкурс мистецтв «Пізнайко збирає друзів» за участю Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю і Благодійного Фонду «Наш Слід». Це унікальна подія, яка вперше буде проведена на території нашої держави. Головна мета інклюзивного фестивалю полягає у створенні творчих програм спільно з дітьми із особливими потребами. У фестивалі брали участь вихованці творчих колективів ... Читать дальше »
Переглядів: 450 | Додав: admin | Дата: 23.01.2018

Під час Різдвяних свят у місті Львові проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули», у якому взяли участь Зразковий ансамбль естрадної пісні «Лорелей» Рівненського районного Центру дитячої та юнацької творчості Рівненської районної ради під керівництвом досвідченого педагога Лілії Биць та фольклорний колектив «Калиновий цвіт» Демидівського ліцею Демидівської селищної ради під керівництвом Олени Карпюк. ... Читать дальше »
Переглядів: 440 | Додав: admin | Дата: 22.01.2018

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР