04.05.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


17 травня 2018 року в Будинку культури с.Горбаків Гощанського району відбудеться обласний фестиваль-конкурс хореографічних колективів «Веселі закаблуки» серед учнів закладів освіти області. 

Організаторами конкурсу є управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та  навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області. 

Фестиваль-конкурс хореографічних колективів «Веселі закаблуки» проводиться з метою  розвитку і популяризації дитячої хореографії, відкриття юних обдарувань та сприяння розвитку їх творчої особистості. До участі у фестивалі запрошуються дитячі хореографічні колективи закладів освіти віком до 18 років – переможці районних, міських фестивалів-конкурсів. 

Реєстрація учасників розпочинається о 10 годині.
Урочисте відкриття фестивалю  об 11.00

Контактна особа – методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Сидорчук Любов Миколаївна,
63-71-32, 0979815196
.

 

Переглядів: 411 | Додав: admin | Дата: 07.05.2018

03 по 05 травня 2018 року у м. Мукачево проходив ХІ Міжнародний дитячо-юнацький фестиваль народного мистецтва «Смарагдові витоки».
Казкова природа Карпатського краю, чарівні смарагдові ліси, мальовничі полонини, бурхливі ріки, водоспади, сади, виноградники. Саме в цьому краї вже одинадцятий рік поспіль звуки карпатської трембіти зазивають жителів та гостей міста на фестиваль народного мистецтва. ... Читать дальше »
Переглядів: 377 | Додав: admin | Дата: 06.05.2018

19 квітня 2018 року у навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулося відкриття обласної виставки-конкурсу образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».

На заході були присутні учні та викладачі закладів професійно-технічної освіти міста, вихованці закладів позашкільної освіти. З вітальним словом до учасників заходу звернувся директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Миколайович Климюк. ... Читать дальше »
Переглядів: 589 | Додав: admin | Дата: 26.04.2018

24 квітня 2018 року в актовій залі ДПТНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну» відбувся обласний огляд-конкурс української естрадної пісні «Юна зірка» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти.
Цей конкурс розвиває в учнівської молоді естетичну і індивідуальну культуру, дає можливість реалізувати свій творчий потенціал. Цьогоріч конкурс вразив, зворушив, розчулив, захопив і вкотре прозвучав на щирих струнах дитячих сердець, засяявши у чарівному потоці талантів обдарованої дітвори. ... Читать дальше »
Переглядів: 969 | Додав: admin | Дата: 25.04.2018

24 квітня 2018 року в актовій залі ДПТНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну» (м. Рівне, проспект Генерала Безручка, 3) відбудеться обласний огляд-конкурс української естрадної пісні «Юна зірка» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти.
Організатором конкурсу є управління освіти і науки облдержадміністрації та навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.
Обласний огляд-конкурс української естрадної пісні «Юна зірка» проводиться з метою виявлення і підтримки кращих дитячих художніх колективів та окремих виконавців. Цей конкурс розвиває в учнівської молоді естетичну та індивідуальну культуру, дає можливість реалізувати свій творчий потенціал.
До участі у конкурсі запрошуються естрадні колективи, квартети, тріо, дуети та солісти - переможці І-го етапу (районних, міських конкурсів).
Реєстрація учасників розпочнеться о 9 годині. Урочисте відкриття - о 10.30.
Контактна особа методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Сидорчук Любов Миколаївна, 63-71-32, 097-981-51-96.

Переглядів: 363 | Додав: admin | Дата: 10.04.2018

Відповідно до плану спільних заходів Мінкультури та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016-2021 роки, затвердженого 24.03.2016, Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області був проведений обласний етап IIІ Міжнародного українсько-литовського конкурсу малюнків «Здай кров заради життя» серед учнів закладів загальної середньої освіти, вихованців закладів позашкільної освіти та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти. ... Читать дальше »
Переглядів: 563 | Додав: admin | Дата: 05.04.2018

Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області щиро вітає хоровий колектив «Водограй» Вищого професійного училища №22 м.Сарни - керівник Олена Панасюк, та вокальний ансамбль «Краяночка» ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей» - керівник Лариса Олещук з присвоєнням почесного звання «Зразковий художній колектив».


... Читать дальше »
Переглядів: 368 | Додав: admin | Дата: 05.04.2018

З 27 по 29 березня у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва з успіхом пройшов черговий VІ Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс юних вокалістів «Пісня над Бугом», організований Українським державним центром позашкільної освіти, Міністерством освіти і науки України та Управлінням освіти Хмельницької міської ради на базі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. 
Фестиваль покликаний сприяти відродженню та утвердженню духовних цінностей українського народу, залученню дітей та юнацтва до вивчення та розуміння кращих зразків традиційного народного та сучасного українського мистецтва, ... Читать дальше »
Переглядів: 480 | Додав: admin | Дата: 04.04.2018

30 -31 березня у місті Черкаси відбувся ІV Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Штурм - 2018», який відкриває нові обличчя та підтримує юні таланти. Юні артисти з різних куточків нашої країни знайомили глядачів і членів журі з кращою своєю творчістю.
Основним завданням фестивалю-конкурсу є культурологічна та інформаційна діяльність, виявлення та підтримка молодих виконавців і авторів у фестивальних жанрах: вокал, хореографія, театральне мистецтво, інструментальний жанр.
... Читать дальше »
Переглядів: 352 | Додав: admin | Дата: 04.04.2018

25 березня у Центрі культури і мистецтв КНЕУ м. Київ відбувся Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Зоряна брама» , який був організований благодійним фондом «Наш Слід». Метою фестивалю-конкурсу є надання допомоги талановитій творчій молоді та сприяння реалізації програм національно-культурного розвитку. Серед великої кількості учасників у ньому взяли участь і вихованці хореографічних ансамблів Костопільського будинку школярів та юнацтва. ... Читать дальше »
Переглядів: 395 | Додав: admin | Дата: 28.03.2018

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР