25.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


13:59:51
Конкурс «Юна зірка» відбувся у Рівному
24 квітня 2018 року в актовій залі ДПТНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну» відбувся обласний огляд-конкурс української естрадної пісні «Юна зірка» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти.
Цей конкурс розвиває в учнівської молоді естетичну і індивідуальну культуру, дає можливість реалізувати свій творчий потенціал. Цьогоріч конкурс вразив, зворушив, розчулив, захопив і вкотре прозвучав на щирих струнах дитячих сердець, засяявши у чарівному потоці талантів обдарованої дітвори.

Від організаторів конкурсу присутніх привітав директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Климюк Володимир Миколайович.


Цей конкурс є хорошим майданчиком для зірочок-початківців. Більше 300 дітей створили багатюще пісенне диво: хто не зовсім впевнено, підкорюючи свою першу сцену, а хто вкотре підтверджуючи завойовані раніше титули і нагороди.



Кращими серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти  були Юлія Мартинюк з Вищого професійного училища № 25 смт Демидівка, Анна Гладищук з ДНЗ « Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», гурт «Чарівниці» ДПТНЗ «Рівненський центр ПТО сервісу та дизайну», вокальний дует у складі Дмитра Бацмана та Надії Рендак з ДНЗ «Дубенське вище художнє професійно-технічне училище».



Серед учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти високу виконавську майстерність показали: Наталія Возняк з Острожецького НВК Острожецької сільської ради Млинівського району, Іоанна Дячек з Корецької загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів №3, вокальний дует у складі Софії Омельчук та Карини Мохначук Здолбунівського районного центру творчості дітей та юнацтва Здолбунівської районної ради, вокальне тріо «Лорелей» Рівненського районного центру дитячої та юнацької творчості Рівненської районної ради.


 
Переглядів: 966 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР