20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


13:39:19
Наші переможці у «Пісні над Бугом»
З 27 по 29 березня у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва з успіхом пройшов черговий VІ Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс юних вокалістів «Пісня над Бугом», організований Українським державним центром позашкільної освіти, Міністерством освіти і науки України та Управлінням освіти Хмельницької міської ради на базі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. 
Фестиваль покликаний сприяти відродженню та утвердженню духовних цінностей українського народу, залученню дітей та юнацтва до вивчення та розуміння кращих зразків традиційного народного та сучасного українського мистецтва, впровадженню новітніх форм музичного естрадного мистецтва, естетичному та духовному розвитку молодого покоління.
На свято вокального мистецтва з’їхались понад 300 виконавців із різних областей України.
Солісти, ансамблі малих форм (дуети, тріо, квартети) та народні й естрадні вокальні ансамблі змагалися у номінаціях «народний спів», «академічний спів» та «естрадна пісня» у п’яти вікових категоріях.
Юні виконавці під час своїх концертних виступів надавали перевагу українському вокальному мистецтву. Поряд з творами молодих, але вже відомих, авторів звучали невмирущі пісні Володимира Івасюка, українські народні твори в сучасній обробці, класика естрадної музики європейських країн.

     На фестивалі-конкурсі Рівненщину представляли:
Алексійчук Дарина - вихованка вокального ансамблю «Кольорові сни» Костопільського будинку школярів та юнацтва (керівник Ірина Салівончик). Юна вокалістка нагороджена дипломом ІІ ступеня у номінації «Естрадна пісня»
 



Гладищук Анна – солістка гуртка «Сучасна естрадна пісня» (керівник Віталій Лампека), учениця ДНЗ «Рівненське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі», виборола ІІІ місце у номінації «Естрадна пісня».
 



Вітаємо переможців та керівників! Бажаємо творчих успіхів та нових перемог!

 
Переглядів: 478 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР