20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


10:01:19
Відкриття обласної виставки-конкурсу «Знай і люби свій край»
19 квітня 2018 року у навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулося відкриття обласної виставки-конкурсу образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».

На заході були присутні учні та викладачі закладів професійно-технічної освіти міста, вихованці закладів позашкільної освіти. З вітальним словом до учасників заходу звернувся директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Миколайович Климюк.

Виставка-конкурс проводиться з метою пропаганди та популяризації досягнень дитячих колективів та є своєрідним підсумком роботи гуртків у закладах  загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти області. На даний час експозицію виставки представляють роботи учнів закладів професійно-технічної освіти. На розгляд журі подано близько 200 робіт з 23 напрямів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.
 


Високим рівнем майстерності та естетичною досконалістю відзначаються роботи учнів  ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», ДПТНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу і дизайну», ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей», Вищого професійного училища № 22 м. Сарни, ДНЗ «Дубенське вище художнє професійно-технічне училище», ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту».
 


Під час заходу керівниками гуртків Рівненського міського центру творчості учнівської молоді  Хилько Любов’ю Степанівною та Мудрик Оксаною Євгенівною був проведений майстер- клас для молодших учнів з виготовлення ляльки-мотанки.
 


Після підведення підсумків конкурсу роботи переможців будуть представлені на Всеукраїнську виставку в м. Київ.
Обласна виставка-конкурс «Знай і люби свій край» триватиме до 31 травня 2018 року.


 
Переглядів: 586 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР