15.05.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Чи відомо Вам, що весела вдача знижує шанс прояву різних недуг на 50% ? Вчені з Гарвардського університету в цьому не сумніваються! Зокрема, під час сміху поліпшується вентиляція легенів, в судинах накопичується вуглекислий газ, який знижує артеріальний тиск. Також завдяки веселощам і сміху рівень цукру в крові піднімається помітно менше і у діабетиків, і у здорових людей. У деяких країнах активно практикують сміхотерапію. Наприклад, у Японії з великим успіхом проводять сеанси сміхотерапії у туберкульозних лікарнях. А в Малайзії напередодні сесії студентів навчають особливим дихальним вправам, що імітує сміх. ... Читать дальше »
Переглядів: 433 | Додав: admin | Дата: 19.10.2018

25 жовтня 2018 року в актовій залі ДПТНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну» (м. Рівне, проспект Генерала Безручка, 3) відбудеться обласний фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Поліська січ» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти. 

Організатором конкурсу є управління освіти і науки облдержадміністрації та навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області. ... Читать дальше »
Переглядів: 464 | Додав: admin | Дата: 09.10.2018

18 жовтня 2018 року у актовій залі Вищого професійного училища № 1 м. Рівне (вул. С. Бандери 69а) відбудеться обласний огляд-конкурс читців-гумористів «Поліські пересмішники» серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів. Конкурс є традиційним і проводиться з метою розвитку дитячої та юнацької виконавської майстерності.

Організатором обласного огляду-конкурсу читців-гумористів «Поліські пересмішники» є управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації. Загальне керівництво з підготовки та проведення обласного огляду-конкурсу здійснює навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.  ... Читать дальше »
Переглядів: 349 | Додав: admin | Дата: 09.10.2018

 З метою виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області з 10 по 31 травня 2018 року проводився  обласний етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу»

У конкурсі взяли участь учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти  Гощанського, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Березнівського, Володимирецького, Рівненського, Костопільського, Млинівського, Радивилівського, Сарненського районів, міст Дубно, та Вараш. 

Учасниками конкурсу стали також учні Рівненського професійного ліцею, ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей», Вищого професійного училища № 22 м. Сарни, Квасилівського професійного ліцею та ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі». 

На конкурс обласного етапу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» було представлено 108 малюнків та 96 поетичних творів. ... Читать дальше »
Переглядів: 674 | Додав: admin | Дата: 31.07.2018

Протягом січня – травня управлінням освіти і науки облдержадміністрації та навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводився І етап Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти з художньо-естетичного напряму. У цьому році конкурс рукописів проводився серед театрального та музичного профілю (гра на музичних інструментах, оркестри, інструментальні колективи). Переможцями обласного етапу конкурсу ... Читать дальше »
Переглядів: 336 | Додав: admin | Дата: 21.06.2018

З Божих рук прийнятий дар пісні, наш народ виніс із тисячоліть, примноживши мудрістю багатьох поколінь, примусивши талант розвиватися у щоденній животворній праці. Тому й дихає народна пісня Україною, де з правіків живуть українці; зі звуків рідної мови творить незнищенний світ краси, щоби гідні спадкоємці на пісенних скарбах не збідніли до духовної глухоти.

Обласний відкритий фестиваль вокально-хорового мистецтва «Поліський краю дорогий», який відбувся 29 травня у будинку культури с. Горбаків Гощанського району, вкотре засвідчив, що традиції вокально-пісенного жанру добре зберігаються та дбайливо передаються учасниками аматорських колективів з покоління в покоління.  ... Читать дальше »
Переглядів: 408 | Додав: admin | Дата: 31.05.2018

Ще й року не минуло з часу створення комунального позашкільного навчального закладу «Крупецький центр дитячої та юнацької творчості «Креатив», а заклад уже має своє обличчя, свої плани, колективи та досягнення. Центр – це різноманітна мережа творчих гуртків, студій, об’єднань за інтересами, де діти не просто накопичують знання, а й навчаються креативно проводити вільний час. 
За час існування «Креативу» його дитячі творчі колективи стали переможцями всеукраїнських та міжнародних конкурсів. 

Так на Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячо-юнацької творчості «Перлина FEST», який проходив у Києві і зібрав понад 500 конкурсантів, у номінації «Перлина громади» ... Читать дальше »
Переглядів: 528 | Додав: admin | Дата: 21.05.2018

Неймовірне різнобарв'я хореографічних жанрів, стилів, сценічних костюмів, миті хвилювання та яскраві відчуття перемоги – усе це сторінки 6-го обласного фестивалю-конкурсу хореографічних колективів «Веселі закаблуки» серед учнів закладів освіти області, який відбувся 17 травня 2018 року в Будинку культури с. Горбаків Гощанського району. 

У цьогорічному фестивалі-конкурсі взяло участь 35 хореографічних колективів, які презентували програму з дитячої оригінальної хореографії народного, бального та сучасного танцю у різних вікових категоріях. Конкурсанти не тільки демонстрували високу хореографічну техніку та майстерність, а також неабияку витримку та зібраність. ... Читать дальше »
Переглядів: 501 | Додав: admin | Дата: 18.05.2018

У вересні 2017 – березні 2018 року проходив V Всеукраїнський конкурс есе «Я – Європеєць!» організований Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України.

До уваги членів журі було представлено більш як 6000 робіт  учнів закладів загальної та професійної (професійно-технічної) освіти з різних областей України. ... Читать дальше »
Переглядів: 391 | Додав: admin | Дата: 10.05.2018

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про підсумки 4-го (підсумкового) етапу XVІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості» від 05 травня 2018 року № 458 переможцями стали:
у номінації «Література»
Водько Юлія, учениця Вараської гімназії Вараської міської ради (за збірку поезій «Ми – єдиний народ, ми будуєм державу») – вчитель Печончик Наталія Петрівна;
Клименко Гліб, учень Комунального закладу «Школа-інтернат ІІ – ІІІ ступенів «Рівненський обласний ліцей» Рівненської обласної ради (за збірку поезій «Рубці») – вчитель Юрчук Таїса Панасівна
у номінації «Історія України і державотворення»
Корнійчук Андрій, учень Мутвицької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Зарічненської районної ради (за науково-дослідницьку роботу «Данія Чекун – символ української пісні, хранителька фольклору Зарічненщини») – вчитель Тумаш Валентина Миколаївна;
Степанюк Марта, учениця Рівненської загальноосвітьої школи І – ІІІ ступенів № 8 Рівненської міської ради (за науково-дослідницьку роботу «Заангажований Україною (життєвий і творчий шлях Б.І.Степанишина)») – вчитель Слободенюк Ірина Миколаївна.
Учні – переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами, а вчителі – відзначені подяками Міністерства освіти і науки України.
 
Переглядів: 300 | Додав: admin | Дата: 08.05.2018

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР