18.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


13:40:31
«Креатив» - з Крупецької ОТГ
Ще й року не минуло з часу створення комунального позашкільного навчального закладу «Крупецький центр дитячої та юнацької творчості «Креатив», а заклад уже має своє обличчя, свої плани, колективи та досягнення. Центр – це різноманітна мережа творчих гуртків, студій, об’єднань за інтересами, де діти не просто накопичують знання, а й навчаються креативно проводити вільний час. 
За час існування «Креативу» його дитячі творчі колективи стали переможцями всеукраїнських та міжнародних конкурсів. 

Так на Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячо-юнацької творчості «Перлина FEST», який проходив у Києві і зібрав понад 500 конкурсантів, у номінації «Перлина громади» перемогу здобула Уляна Бабак. Вона була нагороджена дипломом за вклад у розвиток та розкриття самобутності культури рідного краю.
 


А Вікторія Мамчур та Юрій Шмандюк (керівник – Ігор Росоловський) - нагороджені дипломами учасника.
Також вихованці закладу брали участь та здобули перемоги у таких заходах:
1. Бабак Оксана (Диплом І ступеня) у Х Ювілейному Всеукраїнському фестивалі «Лемківська писанка» м. Львів (керівник – Ольга Цюприк); два Дипломи лауреата ІІІ премії та кубок-статуетка у VІІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі «Перлини мистецтва» м. Львів (керівник – Богдана Бабак).
2. Бабак Ульяна (Диплом ІІІ ступеня та медаль) у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі юних вокалістів «Пісня над Бугом» м.Хмельницький (керівник – Людмила Мандзюк); два Дипломи лауреата ІІ премії у VІІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі «Перлини мистецтва» м.Львів (керівник – Богдана Бабак).
3. Бабак Оксана, Семенюк Анна (Два Дипломи) за участь у VІІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі «Перлини мистецтва» м. Львів (керівник – Тетяна Петруля).
 


Подяками від організаторів конкурсу відзначені керівники Бабак Богдана Богданівна та Петруля Тетяна Василівна за вагомий внесок в естетичне виховання творчої молоді та професійну підготовку учнів до участі у VІІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі «Перлини мистецтва».
Переглядів: 522 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР