20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


13:04:55
Вітаємо учасника євроклубу ВПУ № 1 м. Рівне з перемогою у V Всеукраїнському конкурсі есе «Я – Європеєць!»
У вересні 2017 – березні 2018 року проходив V Всеукраїнський конкурс есе «Я – Європеєць!» організований Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України.

До уваги членів журі було представлено більш як 6000 робіт  учнів закладів загальної та професійної (професійно-технічної) освіти з різних областей України. За підсумками конкурсу Артур Галабурда, член євроклубу «Єврогоризонт», що діє у Вищому професійному училищі № 1 м. Рівне зайняв ІІІ місце і був запрошений на церемонію нагородження, що відбулася 13 квітня 2018 року у Посольстві Литовської Республіки в Україні.

На заході були присутні Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, заступник Міністра освіти і науки України Юрій Рашкевич, заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Микола Мовчан, голова правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» Павло Горінов, представники Міністерства культури України, Національного авіаційного університету, Київського національного університету імені Т. Шевченка, Національної педагогічного університету імені М. Драгоманова тощо.
 
 

Марюс Януконіс, Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні був вражений роботами юних талантів та зазначив наступне: «Кожного року, що проводиться Конкурс, переконуємося, що молодь України – справжні європейці. У кожного з вас своє бачення Європи та значення людини й особистості у ній. Кожне прочитане есе доводить, що ви є сьогодення й майбутнє сучасної та європейської країни. Вдячний кожному з вас за свою думку, світогляд та віру у краще майбутнє».
 

Переможців конкурсу було нагороджено дипломами та цінними подарунками.
Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області вітає Артура Галабурду з перемогою та зичить нових досягнень євроклубу «Єврогоризонт»! 
 
Переглядів: 388 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР