24.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


16:22:13
Бізнес-проект євроклубу «Власна справа» ДПТНЗ «Березнівське ВПУ» визнаний одним з 10 кращих у Міжнародному конкурсі
У вересні 2017 – березні 2018 року благодійний фонд ICEPP проводив Всеукраїнський відбір міжнародного конкурсу з молодіжного підприємництва Diamond Challenge for High School Entrepreneurs від університету штату Делавер (University of Delaware USA). Конкурс проводився за напрямами Бізнес концепції (Business Concept) та Соціальні інновації (Social Innovations). 
Учасники євроклубу «Власна справа» ДПТНЗ «Березнівське вище професійне училище» на чолі з ментором Наталією Мельник взяли участь у конкурсі та запропонували до розгляду журі бізнес-ідею відкриття барбершопу «Козак», спрямованого на якісне комплексне надання чоловічих перукарських послуг (класичні та сучасні стрижки, стрижка та моделювання бороди та вусів) та класичного манікюру. Методист навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Марія Наконечна консультувала команду. 
 

До журі надійшло більш як 100 робіт з різних областей України. Проектна робота учасників євроклубу «Власна справа» визнана однією з 10 найкращих робіт і рекомендована до презентування на  Всеукраїнському фіналі Diamond Challenge for High School Entrepreneurs, який відбувся 16-17 березня 2018 року в Американському Домі у м. Київ. 
 

Проекти за напрямом «Бізнес Концепції» (Business Concept) оцінювали: CEO і співзасновник ZLODEITEAM Дмитро Макаров, засновник Startup Ukraine, Kyivworking та Selfmade Woman Анна Петрова, співвласник і директор компанії UGEARS Геннадій Шестак та волонтери Корпусу Миру Harrold Sargent і Brennan Purtzer. 
 

Учасники представили цікаві проекти у різноманітних галузях – енергетика, медицина, перукарські послуги, пошук і надання роботи, туризм, розважальні програми, ресторанна справа тощо. Хоч члени євроклубу «Власна справа» не перемогли у конкурсі, але зуміли гідно презентувати бізнес ідею англійською мовою та отримали неоціненний досвід участі у конкурсі міжнародного рівня. Керівник проектів благодійного фонду ICEPP Наталія Шкурка переконана, що за кожним виступом стояла колосальна робота майбутніх підприємців, їх менторів, запрошених тренерів, що проводили відео-лекції в рамках навчальної програми з підприємництва, та консультантів. Учасники Diamond Challenge – це найцінніший ресурс та потенціал України, який здатен змінювати своє життя та майбутнє всієї країни.
 

 
Переглядів: 453 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР