29.03.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


15:03:43
Дитячі колективи з Рівненщини почали рік із перемог
Під час Різдвяних свят у місті Львові проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули», у якому взяли участь Зразковий ансамбль естрадної пісні «Лорелей» Рівненського районного Центру дитячої та юнацької творчості Рівненської районної ради під керівництвом досвідченого педагога Лілії Биць та фольклорний колектив «Калиновий цвіт» Демидівського ліцею Демидівської селищної ради під керівництвом Олени Карпюк.

Святкове дійство відбувалося в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини. Сюди з'їхалися юні артисти з різних куточків України, а також із Польщі. Загалом у фестивалі взяло участь 97 колективів. Були тут і солісти, і вокальні ансамблі, і хореографічні колективи, і вертепи. Наші колективи виступили дуже вдало. Глядачі і члени журі були у захваті від дзвінкоголосного співу, щедрівок, колядок, щиросердних віншувань, а також від народних улюбленців - Маланки і Василя.
 



Емоції переповнили всіх, коли дізналися, що колективи будуть брати участь у гала-концерті, на який було відібрано 12 кращих виконавців - лауреатів першої премії. Отож, обидва колективи не тільки успішно виступили, але й отримали Дипломи лауреатів І премії! Колективи не тільки успішно виступили, а й активно відпочили.
 

Учасники фестивалю мали змогу поринути у святкову атмосферу Різдвяного міста, побувати у найцікавіших куточках мегаполісу, посмакувати справжніми шоколадом і карамеллю у затишних львівських кав'ярнях. Ще одну першість отримав вокальний ансамбль «Жайвір» на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Українська  коляда», який проходив також у Львові. Керівник Іванна Сапожник. 
 

Ми вітаємо наших переможців, бажаємо їм творчих успіхів, натхнення, тільки позитивних емоцій і подальших перемог.
 

 
Переглядів: 436 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР