02.05.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0



Увага! У 2020 році конкурс проходитиме дистанційно!
Конкурс організовує Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.
Переглядів: 719 | Додав: admin | Дата: 08.10.2020

30 вересня 2020 року в Українському центрі позашкільної освіти були підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу».

Організаторами конкурсу були Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти, Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, Громадська спілка «Вища координаційна рада з питань ветеранів та учасників антитерористичної операції». 

Метою конкурсу було надання моральної підтримки воїнам ООС, розвиток почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє своєї держави, виховання любові до рідного краю, родинного вогнища та національної культури, розвиток і підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей. На конкурс були представлені роботи у розділах: образотворче мистецтво та поезія (вірші) присвячені значущим подіям захисту України. 

У обласному етапі конкурсу взяли участь учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти Дубенського, Володимирецького, Сарненського, Березнівського, Рокитнівського, Радивилівського районів, Бокіймівської сільської ради. ... Читать дальше »
Переглядів: 770 | Додав: admin | Дата: 06.10.2020

З нагоди  святкування  ювілею професійно-технічної освіти в Україні та з метою розвитку творчої ініціативи, створення святкової атмосфери, навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області упродовж вересня проводив конкурс на кращу вітальну «Квіткову композицію» серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.
У обласному заочному етапі конкурсу взяли участь 15 закладів ПТО. На розгляд журі було представлено фотографії 29 квіткових композицій. ... Читать дальше »
Переглядів: 286 | Додав: admin | Дата: 01.10.2020

Обласний конкурс патріотичної пісні «ПОЛІСЬКА СІЧ» серед учнів навчальних закладів проводиться щорічно з метою формування національної свідомості учнівської молоді засобами мистецтва, популяризації вітчизняної патріотичної пісні, вшанування пам’яті героїв минулого та сучасності.
УВАГА!
У 2020 році через загрозу спалаху захворювань на коронавірусну інфекцію (COVID-19), у зв’язку з карантинними обмеженнями і забороною проведення масових заходів, конкурс буде проходити дистанційно.

Дата проведення: з 06 жовтня по 20 жовтня 2020 року.
Прийом заявок для участі до 15 жовтня 2020 року до 17.00.
... Читать дальше »
Переглядів: 313 | Додав: admin | Дата: 18.09.2020

З 01  червня по 31 серпня 2020 року   навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводив обласний етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу».У конкурсі взяли участь учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти Дубенського, Володимирецького, Сарненського, Березнівського, Рокитнівського, Радивилівського районів, Бокіймівської сільської ради.

Учасниками конкурсу стали також учні ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей», ДПТНЗ «Соснівський професійний ліцей» Дубровицького, та Рівненського професійних ліцеїв. Конкурс прооводився у номінаціях «образотворче мистецтво» та «поезія (вірші) присвячені значущим подіям захисту України».
На розгляд журі надійшло 32 малюнки та 35 поетичних творів. ... Читать дальше »
Переглядів: 431 | Додав: admin | Дата: 09.09.2020

Відповідно до листа Голови Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної ради України Сергія БАБАКА до голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталія КОВАЛЯ за № 04-24/17-2020/143311 від 27 серпня 2020 року просимо директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти підтримати проведення щорічного 14-го Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття», метою якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

Враховуючи значення Всеукраїнського конкурсу у виховному процесі молодого покоління та сучасний історичний контекст, просимо Вашого сприяння в організації участі молодих вчителів та учнів у конкурсі. ... Читать дальше »
Переглядів: 313 | Додав: admin | Дата: 07.09.2020

До уваги керівників гуртків!
Сьогодні, у цей святковий день, ми раді повідомити Вам, що вже засяяли усі зірки на нашому художньо-поетичному небосхилі талантів.
Прийом заявок та робіт, як і було анансовано раніше, на обласний етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та молоді "За нашу свободу" завершено 31 серпня 2020 року.
Але не дивлячись на цей факт, поки члени журі підбивають підсумки конкурсу і визначають переможців (включно до 08.09.2020), ми будемо продовжувати  і далі знайомити Вас з талановитою молоддю та їх конкурсними роботами.
Слід відзначити, що НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області отримав понад 50 заявок та робіт для участі в цьому конкурсі.
Дякуємо усім Вам за неймовірну активність та естетичну насолоду, яку Ви нам подарували!
Нехай переможе найталановитіший!
З повагою НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області
 
Переглядів: 195 | Додав: admin | Дата: 01.09.2020

 Обласний етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» проводиться щорічно з метою виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави.

Завдання конкурсу:
      надання моральної підтримки воїнам ООС; 
      розвиток почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє своєї держави; 
      виховання любові до рідного краю;
      виявлення, розвиток і підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей;
      патріотичне виховання дітей та молоді засобами українського мистецтва; 
      виховання любові до Батьківщини, родинного вогнища, рідної мови, національної культури.
     
У зв'язку з введенням карантину, термін подачі конкурсних робіт продовжений до 31 серпня.
 
Умови проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу творчості  дітей та учнівської молоді «За нашу свободу»
Переглядів: 344 | Додав: admin | Дата: 13.08.2020

 У травні-червні 2020 року Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області був проведений обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Цьогоріч виставка-конкурс проходила дистанційно. 

На конкурс надійшло 236 робіт учнів  закладів загальної середньої та позашкільної освіти усіх районів області, об’єднаних територіальних громад, міста Дубно, та 57 робіт  із 11 закладів професійної (професійно-технічної освіти). ... Читать дальше »
Переглядів: 323 | Додав: admin | Дата: 10.08.2020

 З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея за підтримки Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, Міністерства молоді та спорту України, проводять Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України. ... Читать дальше »
Переглядів: 209 | Додав: admin | Дата: 04.08.2020

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 27 28 »
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР